vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek


Kéményseprés:
 A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő ipari szerv a 2017. évi kéményseprő ipari sormunka ütemtervét elkészítette és tájékoztatásul a polgármesteri hivatalnak megküldte. Eszerint Visegrádon 2017. június 1. és 2017. október 30. között történik a sormunka végzése.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok, események

A svábok bejövetele - könyvbemutató

A svábok bejövetele - könyvbemutató

Szeretettel hívunk minden kedves érdeklődőt 2017. március 24-én (péntek) 18 órára a Mátyás Király Művelődési Ház könyvtár termébe, ahol Adam Müller-Guttenbrunn (1852-1923) „A svábok bejövetele” című könyvének bemutatójára kerül sor.

A 100 évvel ezelőtt született könyv egy 300 éves történetet mesél el: azt az időszakot eleveníti fel, amikor a svábok megtelepedtek a történelmi Magyarország különböző tájegységein a XVIII. században. A regény történelmi szempontból pontos, hiteles és részletes, a valóságnak megfelelően elevenednek meg benne a korszak nagy eseményei és személyiségei. Lapjain a kor valós történelmi figurái is visszaköszönnek, de a szereplők, akiknek sorsán át kirajzolódnak a történések, fiktív alakok, az író fantáziájának köszönhetők.

A könyvet Lóczy István az Imedias Kiadó vezetője mutatja be, a helyszínen kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk.

a Mátyás Király Művelődési Ház és Könyvtár munkatársai

szerző: Önkormányzat 2017. március 24. 00:00 „ hozzászólás ” : 0