vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Segítsünk minél többen!

Adománygyűjtés a nágocsi Árvácska Anya- és Csecsemőotthon számára 2018. december 17-én 17 óráig. Amivel leginkább segíteni tudunk: száraz élelmiszer, édesség, tisztálkodó és tisztítószer, pelenka, bébiétel, játék, alsós iskolai felszerelés.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

A Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány felhívása

A Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány felhívása

A Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány a korábbi évekhez hasonlóan idén is karácsonyi jótékonysági vásárt rendez a Piactéren 2017. december 2-án délután 15-től 18 óráig.

Várjuk mindazon hobby és profi kézművesek, alkotók jelentkezését, akik valamilyen saját készítésű terméket, kézműves tárgyat felajánlanának árusításra az alapítványnak a jótékonysági vásáron. A felajánlásokkal a kuratórium bármely tagját – Schandlné Herr Margit, Szabóné Mayer Katalin, Szatmári Nóra, Szlovák Erzsébet, Vaik Dóra – meg lehet keresni, vagy jelentkezni lehet a kereszteloszentjanosvisegrad@gmail.com e-mail címen november 24-ig.

A vásár bevételével az Alapítvány a Kálvária felújítására elkezdett gyűjtést folytatja. A munkálatok a tervek szerint 2018-ban elkezdődnek. Közreműködésüket előre is köszönjük és mindenkit szeretettel várunk a karácsonyi vásáron!

A Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány Kuratóriuma

szerző: Önkormányzat 2017. december 02. 15:00 „ hozzászólás ” : 0