vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Intézmények

 

Civil szervezetek-adatbázis

Visegrádon jelenleg tizenkét bejegyzett civil szervezet működik, melynek mintegy kétharmada aktív szereplője is a civil szférának. tovább .

Szent György Lovagrend

A királyi alapítású lovagrendek közül történelmünk sodrában megmaradt írásos dokumentumok (statútumok) bizonysága szerint időbeni sorrendben első volt a magyarországi Szent György Lovagrend. tovább .

Visegrádi Nyugdíjas Klub

A Visegrádi Nyugdíjas Klub 1981. február 1-jén alakult. Tagjaink egy része egyedül élő nyugdíjas. Ők azok, akik a legjobban igénylik, hogy kéthetente összegyűljünk klubunkban. Ezért is igyekszünk változatossá és színessé tenni a hétfői klubdélutánokat. tovább .

"Együtt" Kulturális Egyesület

Az ’Együtt’ Kulturális Egyesület, amely 2005-ben alakult, olyan, a tagjai által, az 1989. évi II. törvény 12. § (1 bekezdés) alapján, önkéntesen létrehozott, önkormányzattal rendelkező társadalmi szervezet, amelynek tagja lehet minden magyar és külföldi állampolgár, aki saját elhatározásából bejelenti, hogy az Egyesület tagja kíván lenni, az alapszabályt és a közgyűlés határozatait elfogadja, és közreműködést vállal az Egyesület céljainak megvalósításában. tovább .

Soproni Sándor Egyesület

A Soproni Sándor Egyesület 2007 óta működik. Az egyesület névadója Soproni Sándor, a dunakanyari római limes európai hírű kutatója, aki Visegrádon is jelentős feltárásokat folytatott. Feltárta többek közt a kőbányai őrtornyot, valamint a Sibrik-dombi castellum első tudományos kutatása is az ő nevéhez fűződik. tovább .