vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Sport

Sportegyesület

A Visegrádi Sport Egyesület fő területe a labdarúgó szakosztály üzemeltetése és versenyeztetése. 2006-ben megalakult a bicikli szakosztály, mely évente 4-5 tornán szerepel. A sakk, a gyaloglók és a túra szakosztályok kis csapatai alkalomszerű tornákon szerepelnek, meglétükkel színesítik az egyesület életét.

1990-ben alakult meg újból az egyesület tenisz ,cselgáncs és labdarúgó szakosztályokkal. Vidosits Béla lett a labdarúgó szakosztály vezetője egészen 2002-ig. Béla bácsi is családi segítséggel vezette a szakosztályt, felesége és lánya mosta, vasalta a szereléseket, készítette elő a felszerelést minden edzésre, mérkőzésre.

A szakosztály két csapatból állt, felnőtt és ifjúsági csapatból. Mérkőzéseit a csapat Visegrád-Gizella-telepen játszotta egy ideiglenes focipályán, amely kb. 3 km-re van Visegrádtól. Öltözni viszont Visegrádon a tornacsarnokban tudtak. Az edzések szintén Gizella-telepen voltak hetente kétszer vagy háromszor.

A játékosok foci iránti szeretete, rajongása leküzdötte ezeket a kellemetlenségeket, mert végre, hosszú idő után Visegrád színeiben játszhattak. Mivel a pálya árterületen fekszik, árvízkor víz alá került, ekkor a szomszédos településeken, Dömösön vagy Dunabogdányban játszott, edzett a csapat.

1991-től Dr. Lelkes László volt az egyesület elnöke, majd 2002-től Zeller Márton, a labdarúgó szakosztály vezetője pedig Szedlacsek János lett.

Bővebb tájékoztatásra és kapcsolattartásra látogasson el a

Visegrádi Sport Egyesület portáljára.

  • Letölthető 2015/16-os TAO pályázati kérelem és az MLSZ elbírálásról szóló határozata.

  • Letölthető a Sportfejlesztési Programhoz szükséges támogatási igazolás kiállításának feltételét képező pályázati adatlap és az elbírálásról szóló  határozat.

  • A 2014/15-ös évi TAO-s pályafelújítási pályázat eredményéről szóló MLSZ döntés letölthető innen.

  • Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem jóváhagyása - MLSZ határozat 2014-15