vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek

Karácsonyi szünet: Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatal 2017. december 21-étől 2018. január 1-jéig zárva tart. Nyitás: 2018. január 2. kedd. Anyakönyvezés esetén hívható telefonszámok: 06 (20) 456 2924, 06 (20) 599 9217

Minden kedves ügyfelünknek békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk! Visegrádi Polgármesteri Hivatal, Visegrád Város Önkormányzata

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Sport

Sportegyesület

A Visegrád Sport Egyesület fő területe a labdarúgó szakosztály üzemeltetése és versenyeztetése. 2006-ben megalakult a bicikli szakosztály, mely évente 4-5 tornán szerepel. A sakk, a gyaloglók és a túra szakosztályok kis csapatai alkalomszerű tornákon szerepelnek, meglétükkel színesítik az egyesület életét.

 

1990-ben alakult meg újból az egyesület tenisz ,cselgáncs és labdarúgó szakosztályokkal. Vidosits Béla lett a labdarúgó szakosztály vezetője egészen 2002-ig. Béla bácsi is családi segítséggel vezette a szakosztályt, felesége és lánya mosta, vasalta a szereléseket, készítette elő a felszerelést minden edzésre, mérkőzésre.
 

A szakosztály két csapatból állt, felnőtt és ifjúsági csapatból. Mérkőzéseit a csapat Visegrád-Gizella-telepen játszotta egy ideiglenes focipályán, amely kb. 3 km-re van Visegrádtól. Öltözni viszont Visegrádon a tornacsarnokban tudtak. Az edzések szintén Gizella-telepen voltak hetente kétszer vagy háromszor.
 

A játékosok foci iránti szeretete, rajongása leküzdötte ezeket a kellemetlenségeket, mert végre, hosszú idő után Visegrád színeiben játszhattak.  Mivel a pálya árterületen fekszik, árvízkor víz alá került, ekkor a szomszédos településeken, Dömösön vagy Dunabogdányban játszott, edzett a csapat. 


1991-től Dr. Lekes László volt az egyesület elnöke, majd 2002-től Zeller Márton, a labdarúgó szakosztály vezetője pedig Szedlacsek János lett.

Bővebb tájékoztatásra és kapcsolattartásra látogasson el a

Visegrádi Sport Egyesület portáljára.

  • Letölthető 2015/16-os TAO pályázati kérelem és az MLSZ elbírálásról szóló határozata.

  • Letölthető a Sportfejlesztési Programhoz szükséges támogatási igazolás kiállításának feltételét képező pályázati adatlap és az elbírálásról szóló  határozat.

  • A 2014/15-ös évi TAO-s pályafelújítási pályázat eredményéről szóló MLSZ döntés letölthető innen.

  • Sportfejlesztési program jóváhagyására irányuló kérelem jóváhagyása - MLSZ határozat 2014-15