vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Ideiglenes forgalomkorlátozás

Tisztelt Visegrádiak! Tisztelt Látogatók!

A Mozdulj Rendes Alapítvány és a Royal Club Hotel Visegrád szervezésében 2019. március 24-én vasárnap „10 év 10 km! Fuss a Royal Club Hotel Visegrád születésnapján” címmel futóversenyt tartanak Visegrád belterületén.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok

Visegrádi Építésztábor 2019


TERVEZZÜNK EGYÜTT!

Kedves Látogató!

A Visegrádi Hírek márciusi számában megjelent cikkben közös tervezésre kértük Visegrád lakosságát a 2019. évi Építésztábor programjában célul kitűzött közösségi tér megvalósításához. A cikk megjelenése óta az Egyetemen kiírásra került az abban részletezett építész hallgatói és a fiatal építészek pályázata, ill. azok beadási menetrendje.

Az újságcikkben és a pályázatokban részletezett területről készítettünk egy fotót melyen bejelöltük a fedésre váró pincét, a már létező "Sárkány" pavilont és a már megtervezett játszóteret.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!

Kérjük, segítsék a hallgatók tervezési munkáját azzal, hogy megosztják velünk:

Hogyan szeretnék eltölteni szabadidejüket a patakparton, barátaik és családjuk körében? Mi az, amivel az Építésztábor hozzájárulhatna ezekhez az élményekhez, milyen szabadidős eszközökkel töltsük meg az elkészülő tető alatti védett és a környező területet ahhoz, hogy pihenésük, kikapcsolódásuk mind teljesebb lehessen?

Ötleteiket, hozzászólásaikat, kérdéseiket 2019. március hó folyamán az alábbi e-mail címre várjuk: visegraditabor@gmail.com.