vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Forgalmi rend változás a Palotajátékok idején

Ahogyan az a tavalyi évben is bevált, a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok ideje alatt – 2018. július 13-15. – a megnövekedett gépjárműforgalom kezelhetősége érdekében, az alábbi forgalmi rend változás lesz érvényben:

- lezárásra kerül a Fő utca Keresztelő Szent János Plébánia Templomtól Mátyás szoborig tartó szakasza;
- lezárásra kerül a Zách Klára utca;
- egyirányú lesz a Fő utca Keresztelő Szent János Plébánia Templom Millenniumi kápolna közötti szakasza (behajtás kizárólag a hentesüzlet irányából);
- egyirányú lesz a Széchenyi utca a '48-as emlékmű és az Áprily-park közötti szakaszon (behajtás kizárólag a '48-as emlékmű irányából).

A Zách Klára utcába, illetve a Fő utca lezárt szakaszára kizárólag a behajtási engedéllyel rendelkezők (az ott lakók és a hozzájuk érkező családtagok, vendégek) hajthatnak be.

Kérjük, hogy – amennyiben lehetőségük van rá – a fent jelzett utcákban ne az ingatlanok előtt, hanem azokon belül szíveskedjenek parkolni.

Megértésüket, türelmüket és együttműködésüket köszönjük!

Visegrád Város Önkormányzata

szerző: Önkormányzat 2018. július 13. 08:00 „ hozzászólás ” : 0