vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Új, elektronikus ügyintézési lehetőségek érhetők el ügyfeleink számára.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Visegrád Város

Visegrád több mint ezer esztendeje a magyar és az európai történelem egyik kiemelkedő helye. A Dunakanyar szívében elterülő város neve egy 1009. évben kiadott Szent István kori oklevélben jelenik meg először, de már a rómaiak erődöt emeltek itt, a mai Sibrik-domb területén. A XXI. században a híres Királyi Palota az Európai Kulturális Örökség címet viseli, a várost övező csodás erdőség pedig az egyik legszebb hazai Nemzeti Park része lett. Látogasson el városunkba, és kísérje figyelemmel programjainkat az eseménynaptárban és az aktualitások között! tovább .

Hírek, programok

"Visegrádi Napszentület" - könyvbemutató

Visegrád Város Önkormányzata és a Kairosz Kiadó tisztelettel invitálja Önöket Bene Béla " Visegrádi napszentület" című könyvének bemutatójára. A Szerzőt és a megjelenteket köszönti: Félegyházi András polgármester. tovább .

"Egy lovag sarj alkotásai" - kiállítás megnyitó

A Mátyás Király Művelődési Ház tisztelettel hívja Visegrád lakosságát 2018. március 3-án szombaton, 16 órára a művelődési házba Turny László festő "Egy lovag sarj alkotásai" című kiállításának megnyitójára. A tárlat 2018. április 10-ig tekinthető meg a könyvtár nyitva tartása szerint. tovább .

Felhívás!

Felhívás!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy amennyiben a központi lakcímnyilvántartás rendezése során lakcímük megváltozott és lakcímkártyájukat még nem cserélték le, tegyék meg, mert az országgyűlési választáson kizárólag a központi lakcímnyilvántartás szerinti lakcímre kiállított lakcímkártyával lehet szavazni . tovább .

2018 február
H
K
S
C
P
S
V
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
1
4