vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. december 15-én szombaton, a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 08:00-12:45 között lesz ügyfélfogadás.

jegyzői feladatokat ellátó
Dr. Oláh Imre
jogi, hatósági referens

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Visegrád

 

Duna-Ipoly Nemzeti Park

 A Duna–Ipoly Nemzeti Park (rövidítése: DINP) Magyarország leggazdagabb élővilágú nemzeti parkjainak egyike. 1997-ben alakították a korábbi pilisi és börzsönyi tájvédelmi körzetekhez kapcsolva az Ipoly érintett szakaszát és ártereit. Működési területe kiterjed Budapestre, Pest, Komárom-Esztergom és Fejér megyére. A Dunakanyar és Visegrád a Nemzeti Park egyik legszebb és leggazdagabb része. tovább .

Ister-Granum Eurorégió

Ister-Granum Eurorégió

 Az európai területi együttműködési csoportosulás egy új EU-s jogi-intézményi forma, amely lehetővé teszi, hogy az eddig laza szövetségbe tömörülő határ menti önkormányzatok tartós, jogi személyiséggel bíró alakulatokat és nemzetközi projekttársulásokat hozzanak létre. Az Ister-Granum EGTC-t 2008. május 6-án, az Európai Unióban harmadikként 47 magyarországi és 39 szlovákiai önkormányzat hozta létre. Az együttműködés megnevezéséül a geopolitikai és természetföldrajzi adottságokra tekintettel és közös európai örökségünkre utalva választották az Ister-Granum nevet. Az Ister a Duna római kori latin neve (keleti eredettel), a Granua pedig a Garamé. tovább .