vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok

Kiállítások

Visegrádon két intézmény falai között tekinthetnek meg évről évre új kiállításokat. A Mátyás Király Művelődési Ház művészeti kiállításokat rendez Széchenyi utcai épületében, a Mátyás Király Múzeum pedig történeti kiállításokra várja az érdeklődőket.

Művészeti Kiállítások

A Mátyás Király Művelődési Ház évente több kiállítást rendez visegrádi vagy a városhoz kötődő művészek alkotásaiból. A Ház adott otthont a "Visegrád anno" címen meghirdetett helytörténeti kiállítássorozatnak is.

Mátyás Király Művelődési Ház
2025 Visegrád, Széchenyi utca 11.
telefon: +36 26 / 398 128

Történeti kiállítások

A Mátyás Király Múzeum kiállításai a Királyi Palota termeiben, a Salamon-torony emeletein, valamint a Főesperesi templom védőtetővel fedett épületében tekinthetőek meg. A kiállítások Visegrád és a műemlékek történetét, a reneszánsz művészet kezdeteit, valamint a középkori palota életét mutatják be olyan enteriőrökön keresztül, mint a Hercegi lakosztály berendezett termei, vagy a mindennel felszerelt középkori konyha.

Mátyás Király Múzeum
2025 Visegrád, Fő utca 23.
telefon:+36 26 / 597 010

www.visegradmuzeum.hu