vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek

Karácsonyi szünet: Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatal 2017. december 21-étől 2018. január 1-jéig zárva tart. Nyitás: 2018. január 2. kedd. Anyakönyvezés esetén hívható telefonszámok: 06 (20) 456 2924, 06 (20) 599 9217

Minden kedves ügyfelünknek békés karácsonyt és boldog új esztendőt kívánunk! Visegrádi Polgármesteri Hivatal, Visegrád Város Önkormányzata

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok, események

Közösségi tervezés program - meghívó

Közösségi tervezés program - meghívó

A törvényi kötelezettségnek eleget téve Visegrád Város Önkormányzata Települési Arculati Kézikönyvet készíttet a helyi táji-, települési- és építészeti értékekről. A munka keretében 2017. május 27-én, szombaton 11 és 13 óra között "Közösségi tervezés programot" szervezünk, amelyre szeretettel várunk mindenkit.

A településkép védelméről szóló 2016. évi LXXIV. törvény szerint, miden magyarországi településnek 2017. október elsejéig a település teljes közigazgatási területére el kell készíteni a Településképi Arculati Kézikönyvét (TAK) és az arra alapozott Településképi Helyi Rendeletét (THR). A tervezési folyamatban a településfejlesztési és településrendezési eszközök készítésének eljárásrendjét kell alkalmazni, figyelembe véve a partnerséi egyeztetés szabályairól szóló helyi rendeletet. Fontos, hogy minél többen tudjanak a településképet meghatározó szabályozásról és vegyenek részt a tervezési folyamatban. A törvényi kötelezettségnek eleget téve Visegrád Város Önkormányzata Települési Arculati Kézikönyvet készíttet a helyi táji-, települési- és építészeti értékekről. A munka keretében 2017. május 27-én, szombaton 11 és 13 óra között "Közösségi tervezés programot" szervezünk, amelyre szeretettel várunk minden kedves Visegrádon élő polgárt.


Itt az alkalom, hogy személyesen is elmondja, megossza véleményét!

A tervezett témákról kisebb csoportokban beszélgetünk, a nap folyamán kérdőíves felmérést is végzünk.

Tervezett témáink

  • Városkép, amit védeni akarunk
  • Táj és növényzet, amit igazán visegrádinak tartunk
  • Házak, amiket szeretünk
  • Városi értékek, amelyeket tovább szeretnénk adni gyermekeinkek

és még sok egyéb, aminek a város arculatához köze van...

Találkozó 10:45-kor a Városháza bejárata előtt, utána, 13:15-től a fotópályázat eredményhirdetése a Városháza tanácstermében.

Visegrád Város Önkormányzata

szerző: Önkormányzat 2017. május 27. 11:00 „ hozzászólás ” : 0