vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Pályázati kiírás - Sziget u. 15.

Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 208/2018. (10.17.) számú határozatával a lakások és helyiségek bérletéről, valamint a lakbérek mértékéről szóló 12/2014. (12.18.) számú önkormányzati rendeletben foglaltak szerint pályázatot ír ki a Visegrád, Sziget utca 15. szám alatt lévő I. emelet 4. számú lakás bérleti jogviszonyára.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

MEGHÍVÓ lakossági fórumra

MEGHÍVÓ lakossági fórumra

Tisztelt Visegrádi Lakosok! Szeretettel meghívjuk Önöket 2018. október 24-én (szerda) 18:00 órára, a Városháza tanácstermében (2025 Visegrád, Fő utca 81.) tartandó lakossági fórumra.

Visegrád Önkormányzatának Képviselőtestülete döntött arról, hogy módosítja a város településrendezési eszközeit annak érdekében, hogy a hatályos településrendezési eszközök (a településfejlesztési koncepció, a településszerkezeti terv, a szabályozási terv és a helyi építési szabályzat együttesen) készítése óta bekövetkezett jogszabályváltozások, lezajlott társadalmi, gazdasági folyamatok fi gyelembevétele, az alkalmazás folyamán felmerült módosítási igények, tapasztalatok értékelése, integrálása megtörténjen. A felülvizsgálat kiterjed a település egész közigazgatási területére.

A településrendezési eszközök módosítása a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Korm. rendeletben (továbbiakban Településkódex) meghatározott teljes eljárási rend szerint történik.

A településfejlesztéssel és településrendezéssel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályait meghatározó 1/2016. (I.21.) önkormányzati rendelet alapján adunk tájékoztatást a tervmódosítással kapcsolatos véleményezési lehetőségről, mellyel személyesen a 2018. október 24-én szerdán 18 órától a városháza tanácstermében megrendezendő lakossági fórumon, vagy írásban 2018. november 16. péntek 12 óráig a foepitesz@visegrad.hu címen, vagy a Visegrádi Polgármesteri Hivatal postacímére küldve élhetnek az érintettek.

Visegrád Város Önkormányzata

szerző: Önkormányzat 2018. október 24. 18:00 „ hozzászólás ” : 0