vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
helyi adó nyomtatványok .

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Aktualitások

Hirdetmény

2015-12-14 10:29:12
Útmutató földtulajdonosok számára A Pilisi Parkerdő Zrt. egyre többször szembesül azzal, hogy a földtulajdonosok - amennyiben az ingatlanjukat erdő borítja - nem mindig vannak tisztában jogaikkal és kötelességeikkel. A mellékelt útmutatót azért állították össze, hogy eligazítást nyújtson az ingatlantulajdonosok számára. Az útmutató letölthető:  innen

tovább .

Galéria

Hírlevél

Intézmények

Okmányiroda

Kormányablak nyílt Tahitótfaluban

2015. szeptember 1-én Kormányablak (a továbbiakban KAB) nyílt Tahitótfaluban. A Szentendrei Járási Hivatal vezetője, dr. Varga László tájékoztatása szerint ezzel párhuzamosan megszűnik a Visegrádi Okmányiroda. Az új KAB létrejöttével egyszerűbb és kényelmesebb ügyintézés válik elérhetővé a lakosság számára, mint a korábban működő okmányiroda esetében. A gazdasági szempontok mellett nem elhanyagolható tény, hogy olyan ügyeket is lehet majd intézni a Tahitótfalui KAB-ban, amelyeket eddig csak Vácott, Szentendrén vagy Budapesten lehetett. 

Tahitótfalui Kormányablak: 06-26/⁠585-⁠038
Általános információ: 26/⁠585-⁠036
Okmányiroda: 26/585-037

Gépjármű ügyintézés: ideiglenes kivonás, végleges kivonás, opció törlés, adásvételi szerződés leadás (eladás esetén az eladó), elveszett rendszám, törzskönyv, regisztrációs matrica pótlása.

Személyi okmány ügyintézés: állandó személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, vezetői engedély, ügyfélkapu ügyintézés.

A Tahitótfalui Kormányablak nyitva tartása:

Hétfő: 7:00-17:00
Kedd, Csütörtök: 8:00-18:00
Szerda: 8:00-20:00
Péntek: 8:00-16:00

A Tahitótfalui Kormányablakban intézhető ügytípusokért és a Szentendrei Járási Hivatal tájékoztatójáért kattintson ide.