vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
helyi adó nyomtatványok .

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Aktualitások

Hirdetmény

2015-12-14 10:29:12
Műszaki ügyinézői állás : A Visegrádi Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet „Visegrádi Polgármesteri Hivatal  igazgatási csoport, műszaki ügyintéző” munkakör betöltésére.  A pályázati kiírás   itt olvasható .

tovább .

Galéria

Hírlevél

Intézmények

Okmányiroda

Kormányablak nyílt Tahitótfaluban

2015. szeptember 1-én Kormányablak (a továbbiakban KAB) nyílik Tahitótfaluban. A Szentendrei Járási Hivatal vezetője, dr. Varga László tájékoztatása szerint ezzel párhuzamosan megszűnik a Visegrádi Okmányiroda. Az új KAB létrejöttével egyszerűbb és kényelmesebb ügyintézés válik elérhetővé a lakosság számára, mint a korábban működő okmányiroda esetében. A gazdasági szempontok mellett nem elhanyagolható tény, hogy olyan ügyeket is lehet majd intézni a Tahitótfalui KAB-ban, amelyeket eddig csak Vácott, Szentendrén vagy Budapesten lehetett. „Próba üzemmódban” Visegrádon is lesz ügyfélfogadás a pénteki napokon 8 és 12 óra között a korábbi okmányiroda helyiségében, de dr. Varga László hivatalvezető úr tájékoztatása szerint ez csak bizonyos ügyfél létszám esetén marad meg.  A hét többi napján az ügyintézők a Tahitótfalui KAB-ban látják el ügyintézői feladatukat.

Tahitótfalui Kormányablak: 06-26/⁠585-⁠038
Általános információ: 26/⁠585-⁠036
Okmányiroda: 26/585-037

A Visegrádi Okmányirodában intézhető ügytípusok (a pénteki napokon 8 és 12 óra között):

Gépjármű ügyintézés: ideiglenes kivonás, végleges kivonás, opció törlés, adásvételi szerződés leadás (eladás esetén az eladó), elveszett rendszám, törzskönyv, regisztrációs matrica pótlása.

Személyi okmány ügyintézés: állandó személyi igazolvány, útlevél, diákigazolvány, vezetői engedély, ügyfélkapu ügyintézés.

A Tahitótfalui Kormányablak nyitva tartása:

Hétfő: 7:00-17:00
Kedd, Csütörtök: 8:00-18:00
Szerda: 8:00-20:00
Péntek: 8:00-16:00

A Tahitótfalui Kormányablakban intézhető ügytípusokért és a Szentendrei Járási Hivatal tájékoztatójáért kattintson ide.