vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

ÉRTESÍTÉS ŐSZI „LOMBTALANÍTÁSRÓL”:

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a zöld anyag őszi, díjmentes elszállítását 2018. november 14-én, szerdán végezzük.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Önkormányzat

 

Pályázati kiírás igazgatási ügyintéző munkakör betöltésére

A Visegrádi Polgármesteri Hivatal a közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet  Igazgatási ügyintéző munkakör betöltésére. tovább .

Pályázati kiírás - Sziget u. 15. - BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ MEGHOSSZABBÍTVA

Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 217/2018. (11.12.) számú határozatával módosított, 208/2018. (10.17.) számú határozatával a lakások és helyiségek bérletéről, valamint a lakbérek mértékéről szóló 12/2014. (12.18) számú önkormányzati rendeletben foglaltak szerint pályázatot ír ki a Visegrád, Sziget utca 15. szám alatt lévő I. emelet 4. számú lakás bérleti jogviszonyára. tovább .

Pályázati kiírás utcai homlokzat és kerítés felújítására 2019

Az elmúlt évek gyakorlatát folytatva, valamennyi védett, a közterületekről látható, az utcaképet meghatározó homlokzattal és kerítéssel rendelkező ház felújítására kérhető támogatás. 2019-ben is a Város Településrendezési Terve szerinti önálló karakterű (ÖK) területek és a műemléki jelentőségű (MJ) területeken fekvő házak, valamint helyi egyedi védelemben részesülő házak tulajdonosai és használói nyújthatnak be pályázatot. tovább .

Védett területen kívüli ingatlanok utcai homlokzatainak és kerítéseinek felújítása 2019

2018-tól a védett területen kívüli ingatlanokra is működtet az önkormányzat ösztönző rendszert, melynek keretében a védelemmel nem érintett házak tulajdonosai és használói nyújthatnak be pályázatot . tovább .