vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szabadidő

 
Nagyvillám-Kalandpark

Nagyvillám-Kalandpark

Szeretettel várjuk Önt, és családját a Nagyvillám Kalandpark meghódítására. A park a Canopy pálya tőszomszédságában, a bob pálya mellett, gyönyörű természeti környezetben várja az idelátogatókat.  tovább .

Fun Extreme Canopy drótkötélpálya

Fun Extreme Canopy drótkötélpálya

Ahhoz, hogy a természetet megfelelőképpen meg tudjuk óvni, először meg kell ismernünk. Cím: 2025 Visegrád, Nagyvillám ( Nagyvillám Vadászcsárda melléképületében) tovább .

Bobozás télen-nyáron

Bobozás télen-nyáron

Csodálatos felüdülés minden korosztálynak ! Visegrádon a Nagyvillám-Kilátó mellett 2 bobpálya kanyarog a hegyoldalban. Létesítményünk 1991 óta üzemel, 2002 óta két pályával várjuk a sportos, lazító élményt kedvelő kirándulókat. A hagyományos medres pályában nyári bobbal, és a minden időjárási körülmények közt használható alpesi bobbal. Eső vagy hó esetén plexi tetővel szereljük fel a bobokat. A lesikló pálya középső kanyarjaiból kitűnő rálátás nyílik a közeli Fellegvárra. tovább .

Stampok Szabadidőpark

Stampok Szabadidőpark

A Stampok Szabadidőpark Budapesttől 33 km-re a Dunakanyarban, Szentendre és Visegrád között helyezkedik el. Az 5 hektáron fekvő Szabadidőparkban, gyönyörű zöldövezetben található a panorámás vendégház 130 fős éttermével, 200 fős szabadtéri fedett grillterasszal, valamint erdei faházakkal, lovardával. Ideális osztálykirándulások, erdei iskolák és táborok helyszínéül, alkalmas családi és céges rendezvények, csapatépítő tréningek lebonyolítására. tovább .

Gokart

Gokart

2012 júniusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Gokart pálya ! Gokartpályánk sötétedés után is üzemel, reflektoros kivilágítással a még extrémebb élményért! tovább .

Kalandpark - Visegrád-Lepence

Kalandpark - Visegrád-Lepence

2012 júniusában megnyitotta kapuit Visegrád legújabb szabadtéri szenzációja, a Visegrádi Kalandpark! Kalandparkunk sötétedés után is üzemel, reflektoros kivilágítással a még extrémebb élményért! A sok különleges sportolási lehetőség mellett 300 m2-es sörsátorral és büfével várjuk Önöket! tovább .

Lovaglás

Lovaglás

LOVARDA  A DUNAKANYARBAN - egy csepp nyugalom, egy csepp természet.  Minősített, jól felszerelt lovarda a kényeéemért , vizsgázott lovak a biztonságért , csodaszép környezet az élményért . tovább .