vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek


Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Településrendezési Terv

Településrendezési Terv

Előzetes tájékoztatás és véleménykérés

Visegrád Város településfejlesztési koncepciójának és településrendezési eszközeinek felülvizsgálata, a Településkódex (314/2012.(XI.8.) Kormányrendelet) 37. §-a szerinti előzetes tájékoztatási szakasz kezdeményezése - a dokumentum letölthető innen

Településrendezési Terv Felülvizsgálata 2015.

Áprily Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola telke

Tisztelt Visegrádiak!

Visegrád Városa együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Sportközpontok nevű lebonyolító szervezettel, melynek értelmében a Nemzeti Köznevelési Infrastruktúra Fejlesztési Program keretében megújul és kibővül a visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola. A megújuláshoz módosítanunk kell az iskola telkére vonatkozó beépítési szabályokat. Mivel a településrendezési terv általános felülvizsgálata hosszabb idő vesz igénybe, mint amennyi időnk az iskolafejlesztés előkészítésére rendelkezésre áll, külön eljárásban kell érvényt szereznünk a módosításnak. Tekintettel arra, hogy állami költségvetési forrást felhasználásával valósul meg a fejlesztés, tárgyalásos eljárással engedélyeztethető a szabályváltoztatás. Ennek a gyorsított eljárásnak is része a társadalmi egyeztetés, melynek felhívása az alábbiakban található PDF-formátumban,  eljárásrendje pedig Partnerségi Szabályzat címmel alább szintén megtalálható letölthető tartalomként, ahogy a változtatás lényegét részletesen tárgyaló Véleményezési Dokumentáció is.

Kérem, szíveskedjenek áttanulmányozni, és esetleges észrevételeiket juttassák el a felhívásban szereplő elérhetőségek valamelyikére.

Visegrád, 2015. május 13.

Rüll Tamás, városi főépítész