vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Pályázati kiírás - Sziget u. 15.

Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 208/2018. (10.17.) számú határozatával a lakások és helyiségek bérletéről, valamint a lakbérek mértékéről szóló 12/2014. (12.18.) számú önkormányzati rendeletben foglaltak szerint pályázatot ír ki a Visegrád, Sziget utca 15. szám alatt lévő I. emelet 4. számú lakás bérleti jogviszonyára.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Ünnepi gálakoncert és utcabál

Ünnepi gálakoncert és utcabál

Szent István királyunk és a magyar államalapítás ünnepének előestéjén sok szeretettel várunk mindenkit a visegrádi Rendezvénytérre, ahol a Heureka Swing Big Band koncertjét láthatják és hallhatják kedves vendégeink.

A zenekar megalakulása Lombos Pál zenekarvezető, nagybőgős víziója volt 2014 telén, amikor Hollerung Gábor felkérte, hogy zenekarával, a Swing á la Django-val készítsen egy stúdiófelvételt a készülő Dohnányi Zenekar újévi lemezére. Ekkor úgy döntött, felturbózza a swingzenekar hangzását, és a Dohányi Zenekaros kollégákhoz fordult, akik közül több zenész is világhírű kamaraformációkban dolgozik.

Így sikerült összehozni ezt a fantasztikus csapatot, melynek tagjai a Swing á la Django, a Budapest Szaxofon Quartet, a Corpus Harsona Quartet és a Dohnányi Zenekar trombita szólama. A zenekar elsősorban swing számok feldolgozásait játssza, de megtalálható repertoárjukban Szentpáli Roland több szerzeménye is, aki egyébként a zenekar állandó vendégművésze is.

A Heureka Swing Big Band koncertje 2018. augusztus 19-én vasárnap, 20 órakor kezdődik, majd 21:15-től tűzijáték lesz a Duna felett Visegrád és Nagymaros közös rendezésében. A tűzijátékot követően utcabálra várunk mindenkit ugyancsak a Rendezvénytérre, ahol a jó hangulatról a Madarak házibuli zenekar gondoskodik.

A zenekar alapítója és jelenleg is vezetője a legismertebb magyar pop-rock zenekarokban zenélt a 90-es években (Neoton, R-Go, Kormorán, Fenyő Miklós, Demjén Ferenc zenekara). 1994 decemberében határozta el, hogy a nyugati zenék másolása mellett valami hazai fülnek egyszerűen befogadható, színvonalas zenei keveréket állít elő. Ez lett az első házibulizenekar, A MADARAK. Stílusuk lényege, hogy a közönség igényét maximálisan kiszolgálja, de mindezt egy zenei kompromisszumoktól mentes élő zenekar mércéjével teszi.

Mátyás Király Művelődési Ház
VVÖ

szerző: Önkormányzat 2018. augusztus 19. 20:00 „ hozzászólás ” : 0