vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Útépítési munkák

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. mai napon (2019. május 23.) érkezett tájékoztatása szerint a 1116 jelű Szentendre - Visegrád összekötő út 17+175 – 18+699 km szelvények közötti szakaszán (Pilisszentlászló – Visegrád) útépítési munkák kezdődnek.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Ünnepi gálakoncert és utcabál

Ünnepi gálakoncert és utcabál

Szent István királyunk és a magyar államalapítás ünnepének előestéjén sok szeretettel várunk mindenkit a visegrádi Rendezvénytérre, ahol a Heureka Swing Big Band koncertjét láthatják és hallhatják kedves vendégeink.

A zenekar megalakulása Lombos Pál zenekarvezető, nagybőgős víziója volt 2014 telén, amikor Hollerung Gábor felkérte, hogy zenekarával, a Swing á la Django-val készítsen egy stúdiófelvételt a készülő Dohnányi Zenekar újévi lemezére. Ekkor úgy döntött, felturbózza a swingzenekar hangzását, és a Dohányi Zenekaros kollégákhoz fordult, akik közül több zenész is világhírű kamaraformációkban dolgozik.

Így sikerült összehozni ezt a fantasztikus csapatot, melynek tagjai a Swing á la Django, a Budapest Szaxofon Quartet, a Corpus Harsona Quartet és a Dohnányi Zenekar trombita szólama. A zenekar elsősorban swing számok feldolgozásait játssza, de megtalálható repertoárjukban Szentpáli Roland több szerzeménye is, aki egyébként a zenekar állandó vendégművésze is.

A Heureka Swing Big Band koncertje 2018. augusztus 19-én vasárnap, 20 órakor kezdődik, majd 21:15-től tűzijáték lesz a Duna felett Visegrád és Nagymaros közös rendezésében. A tűzijátékot követően utcabálra várunk mindenkit ugyancsak a Rendezvénytérre, ahol a jó hangulatról a Madarak házibuli zenekar gondoskodik.

A zenekar alapítója és jelenleg is vezetője a legismertebb magyar pop-rock zenekarokban zenélt a 90-es években (Neoton, R-Go, Kormorán, Fenyő Miklós, Demjén Ferenc zenekara). 1994 decemberében határozta el, hogy a nyugati zenék másolása mellett valami hazai fülnek egyszerűen befogadható, színvonalas zenei keveréket állít elő. Ez lett az első házibulizenekar, A MADARAK. Stílusuk lényege, hogy a közönség igényét maximálisan kiszolgálja, de mindezt egy zenei kompromisszumoktól mentes élő zenekar mércéjével teszi.

Mátyás Király Művelődési Ház
VVÖ

szerző: Önkormányzat 2018. augusztus 19. 20:00 „ hozzászólás ” : 0