vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatója a 11-es számú főút Rév csomópont és VIFA épület közötti szakasza felújításának ütemezéséről ITT olvasható.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Önkormányzat

Visegrád Sportjáért Közalapítvány

A Visegrád Sportjáért Közalapítvány alapvető és legfontosabb célja, hogy Visegrád város lakóinak, különösen a gyermekeknek forrásokat biztosítson a különböző sporttevékenységek eredményesebb műveléséhez.

Elsősorban a tömeg és közösségi sportok gyakorlásának feltételeit kívánjuk javítani, az eszközvásárlásokhoz, a sportrendezvényekhez történő hozzájárulással. Ennek érdekében keressük mindazon csatornákat, ahonnan pénzügyi segítséget remélhetünk feladataink teljesítéséhez.

Tisztelettel kérjük Visegrád város felnőtt lakosságát, hogy befizetésre kerülő személyi jövedelemadója 1%-áról rendelkezzen alapítványunk javára!

Közalapítványunk adószáma: 18666117-1-13

FONTOS!
2017-től a munkáltatótól származó adatok alapján sok adózó részére a NAV készíti el a 2016. évi adóbevallást. A NAV által készített adóbevallás során nincs lehetőség arra, hogy a magánszemély adójának 1+1%-áról nyilatkozzon. Erről külön kell intézkedni!

Az ügyfélkapuval rendelkezők a 16EGYSZA jelű nyomtatványon 2017. május 22-ig küldhetik be nyilatkozatukat. Az ügyfélkapuval nem rendelkező magánszemélyek a kinyomtatott és kitöltött 16EGYSZA jelű nyomtatvány postai úton történő beküldésével tudnak rendelkezni, ugyancsak 2017. május 22-ig. 

Nyomtatvány a Visegrádi Polgármesteri Hivatal titkárságán kérhető, továbbá letölthető innen.

Természetesen szívesen fogadunk eseti, pénzügyi hozzájárulást is nyilvánosan végzett tevékenységünkhöz.

Bankszámlaszámunk: 64700038-10001349 (Dunakanyar Takarékszövetkezet Visegrádi Kirendeltsége)

Köszönettel: Visegrád Sportjáért Közalapítvány Kuratóriuma