Városházi Hírek

Városházi Hírek


Véradás

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Magyar Vöröskereszt 2019. január 25-én pénteken, 15:00 és 17:30 óra között véradást tart a Városi Konyha épületében (2025 Visegrád, Fő utca 18.). 

Kérjük, hogy a véradásra feltétlenül vigyék magukkal TAJ- és lakcím kártyájukat, személyi igazolványukat! Ne feledjék! Aki vért ad, életet ad!


Tájékoztató - rév- és kompközlekedés

Budapest Főváros Kormányhivatala a mai napon (2019. január 17. csütörtök, 09:43) újabb tájékoztatót küldött a Visegrád-Nagymaros viszonylatban közlekedő rév üzemelésével kapcsolatban. A tájékoztató ITT olvasható.

Budapest Főváros Kormányhivatala Közlekedési Főosztályának tájékoztatója a Visegrád-Nagymaros között közlekedő komp- és révátkeléssel kapcsolatban ITT olvasható. (Érkezett: 2019. január 16-án 13 óra 56 perckor)


Fenyőfa gyűjtés

A szolgáltató tájékoztatása szerint az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. a szelektív hulladékgyűjtés mellett január hónapban két alkalommal gyűjti majd az ünnepek után kihelyezett fenyőfákat. Ezek időpontja: 2019. január 16. és január 31.


A Visegrádi Polgármesteri Hivatal a "Közszolgálati tisztviselőkről szóló" 2011. évi CXCIX. törvény 45. § (1) bekezdése alapján pályázatot hirdet titkársági ügyintéző munkakör betöltésére.

A pályázati kiírás ITT olvasható.


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2019

A szolgáltatótól kapott 2019-es ütemterv letölthető: INNEN


Megkezdődik az Egészségház belső felújítása

Örömmel tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a „Kötelező önkormányzati feladatokat ellátó intézmények fejlesztése, felújítása” címmel benyújtott pályázaton Visegrád Város Önkormányzata 15.831.121. Ft támogatást nyert az egészségház felújítására.

A támogatásból nyílászáró csere, belső felújítási munkálatok, valamint eszközbeszerzés valósítható meg. A támogatás intenzitása 50%-os, az önerő – azaz 15.831.121. Ft biztosításáról a képviselő-testület a pályázat benyújtásakor határozatban döntött. Az előkészítő feladatok lebonyolítását követően a kivitelezéssel a Hód Kft-t bízta meg az önkormányzat. A munkálatok 2018. december 17-én kezdődnek, először a háziorvosi rendelő környezetében. A helyiségek használatának átszervezésével igyekeztünk biztosítani az egészségügyi ellátás zavartalan működését. A háziorvosi rendelés a fenti dátumtól a védőnői rendelőben zajlik majd, várhatóan február elejéig. A további ütemezésről folyamatos tájékoztatást adunk az önkormányzati hirdetőkön, Visegrád Város hivatalos honlapján és facebook oldalán, valamint a Visegrádi Hírek hasábjain. A teljes felújítás befejezése április végére várható. Türelmüket és megértésüket köszönjük!

Visegrád Város Önkormányzata


Jelentkezz tűzoltónak!

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakörre. Minden érdeklődő jelentkezését várják, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt. További részletek: ITT


Vegye át házszámtábláját!

Az elmúlt évben lezajlott lakcímrendezést követően elkészült új házszámtáblákat az önkormányzat továbbra is térítésmentesen biztosítja minden lakos számára. Átvételi lehetőség a hivatal nyitva tartási idejében a Fő utca 81. szám alatt. A következő felsorolásból láthatja, hogy készült-e már az Ön számára házszámtábla:

Mátyás király utca, Patak zug, Sziget utca, Szőlőskert utca, Újkert utca, Vár szer, Sirály utca, Schulek utca, Salamontorony utca, Gizella út, Duna-parti út, Malom köz, Török utca, Pázmány Péter utca, Temetősor utca, Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy, Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.


Szennyvízcsatorna vezeték rekonstrukciós munkák kezdődnek októberben 

elolvasom a TÁJÉKOZTATÓT


Csatorna üzemzavar!

A szennyvízelvezető és tisztító rendszerek üzemeltetése során számos külső behatás éri a rendszer különböző elemeit, melyek hibák kialakulásához, üzemzavarhoz, és esetenként szennyvíz kilépéshez vezetnek. A DMRV Zrt. témával kapcsolatos tájékoztatóját ITT olvashatják.


Tájékoztató a helyi zaj- és rezgésvédelmi szabályzatról, valamint az égetés szabályairól: LETÖLTÖM


Üzletek, intézmények, vállalkozások, szálláshelyek kommunális hulladékának elszállításáról

Olvassa el tájékoztatónkat ITT!


Új, elektronikus ügyintézési lehetőségek érhetők el ügyfeleink számára.

http://www.visegrad.hu/nyomtatvanyok


Önkormányzati tájékoztató a visegrádi úszóműves rév- és személyhajó kikötő bővítésével kapcsolatban.
 


Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról: tájékoztató


Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom


Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom