vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek


Kéményseprés:
 A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ, mint kéményseprő ipari szerv a 2017. évi kéményseprő ipari sormunka ütemtervét elkészítette és tájékoztatásul a polgármesteri hivatalnak megküldte. Eszerint Visegrádon 2017. június 1. és 2017. október 30. között történik a sormunka végzése.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok

Visegrádi Nyár 2017

Kedves Visegrádiak! Kedves Látogatóink!

2017-ben ismét különleges programokkal várjuk Önöket a Visegrádi Nyár elnevezésű eseménysorozat keretében a városi Rendezvénytéren. A kínálatot igyekeztünk olyan módon összeállítani, hogy abban minden korosztály megtalálja a maga számára megfelelő szórakozási lehetőséget. Számos koncert, színházi előadás, fesztivál és gyerekprogram színesíti majd az eseménynaptárt, mely az elmúlt évekhez hasonlóan kiegészül a helyi civil szervezetek, a Tűzkerék Alapítvány, valamint a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület programjaival. Biztonsággal állíthatjuk, hogy rendkívül tartalmas évad elé nézünk.

Az alábbiakban a szeptember elejéig tartó (a Rendezvénytéren megvalósuló) programok időpontjait tesszük közzé, a soron következő eseményekről minden esetben részletesen is tájékoztatjuk majd Önöket honlapunkon (www.visegrad.hu), valamint városunk hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/varos.visegrad). A programokhoz kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

(A plakát kattintás után érhető el nagyobb méretben.)

a részletekért kattintson → → →  2017. június 16-17. Visegrock 4.

(A plakát kattintás után érhető el nagyobb méretben.)

2017. május 27. IV. Gasztrofesztivál (19 órától The Bits (The Beatles emlékzenekar) koncert)

(A plakát kattintás után érhető el nagyobb méretben.)

2017. április 30. Ocho Macho koncert

(A plakát kattintás után érhető el nagyobb méretben.)

(A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Visegrád Város Önkormányzata,
Mátyás Király Művelődési Ház