vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus űrlapok .

Városházi hírek

Útfelbontás az Újkert utcában 2017. augusztus 18. péntek, 8:00-tól 16:00 óráig - a DMRV Zrt. ezzel kapcsolatos tájékoztatója letölthető: INNEN

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok

Visegrádi Nyár 2017

Kedves Visegrádiak! Kedves Látogatóink!

2017-ben ismét különleges programokkal várjuk Önöket a Visegrádi Nyár elnevezésű eseménysorozat keretében a városi Rendezvénytéren. A kínálatot igyekeztünk olyan módon összeállítani, hogy abban minden korosztály megtalálja a maga számára megfelelő szórakozási lehetőséget. Számos koncert, színházi előadás, fesztivál és gyerekprogram színesíti majd az eseménynaptárt, mely az elmúlt évekhez hasonlóan kiegészül a helyi civil szervezetek, a Tűzkerék Alapítvány, valamint a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület programjaival. Biztonsággal állíthatjuk, hogy rendkívül tartalmas évad elé nézünk.

Az alábbiakban a szeptember elejéig tartó (a Rendezvénytéren megvalósuló) programok időpontjait tesszük közzé, a soron következő eseményekről minden esetben részletesen is tájékoztatjuk majd Önöket honlapunkon (www.visegrad.hu), valamint városunk hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/varos.visegrad). A programokhoz kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

(A plakátok kattintás után érhetők el nagyobb méretben.)

2017. augusztus 19-20.

Az ünnepi hétvége programjai

További részletek a programokról a www.visegrad.hu oldalon

2017. augusztus 18. péntek, 19:00 óra, Visegrock 4.2

Az eseményt a júniusban sajnálatos módon elmaradt Skorpió koncert pótlásaként rendezzük meg, az előzenekar egy különleges formáció, a Tűzkerék XT és barátai lesz.

2017. augusztus 13. vasárnap, 19:00 óra, I. EtnoGrád Fesztivál

Azzal a nem titkolt szándékkal rendezzük meg ezt az első, EtnoGrád névre keresztelt fesztivált, hogy eztán minden évben lesz egy nap, melyet a nép-, etno- és világzenének szentelünk. Első alkalommal a Dalabai band és a Vujicsics együttes lép fel.

2017. július 29. szombat, 20:30 óra, Piazza Grande... Főtér olasz módra

Egy igazán kellemes és igényes nyáresti kikapcsolódást ígérhetünk az érdeklődőknek. A belcanto gyöngyszemei – Verdi, Puccini, Donizetti és Leoncavallo áriái – mellett az olasz könnyűzene, Morandi, Celentano, L. Dalla és Bocelli legkedveltebb dalai hangzanak fel ezen az estén az olasz O' Sole Trio előadásában.

A legendás dallamok autentikus interpretációjáról – az olaszos bájról, a finom humorról és a szellemes zenei virtuozitásról – a nemzetközileg elismert tenor, Domenico Menini, az Olaszországban igen népszerű Fabio Vagnarelli musical énekes-komikus és a
bravúros zongoraművész, Denis Biancucci gondoskodik.

Sajnálattal tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy az OSSIAN zenekar technikai okokra hivatkozva lemondta a 2017. július 22-re, meghirdetett koncertjét. Megértésüket köszönjük!

2017. július 15. szombat, 20:30 órától, Legyetek jók, ha tudtok - musical két részben

a részletekért kattintson → → →  2017. június 16-17. Visegrock 4.

2017. május 27. IV. Gasztrofesztivál (19 órától The Bits (The Beatles emlékzenekar) koncert)

2017. április 30. Ocho Macho koncert

(A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Visegrád Város Önkormányzata,
Mátyás Király Művelődési Ház