vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018. december 15-én szombaton, a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 08:00-12:45 között lesz ügyfélfogadás.

jegyzői feladatokat ellátó
Dr. Oláh Imre
jogi, hatósági referens

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok

Visegrádi Nyár 2017

Kedves Visegrádiak! Kedves Látogatóink!

2017-ben ismét különleges programokkal várjuk Önöket a Visegrádi Nyár elnevezésű eseménysorozat keretében a városi Rendezvénytéren. A kínálatot igyekeztünk olyan módon összeállítani, hogy abban minden korosztály megtalálja a maga számára megfelelő szórakozási lehetőséget. Számos koncert, színházi előadás, fesztivál és gyerekprogram színesíti majd az eseménynaptárt, mely az elmúlt évekhez hasonlóan kiegészül a helyi civil szervezetek, a Tűzkerék Alapítvány, valamint a Visegrád és Környéke Turisztikai és Marketing Egyesület programjaival. Biztonsággal állíthatjuk, hogy rendkívül tartalmas évad elé nézünk.

Az alábbiakban a szeptember elejéig tartó (a Rendezvénytéren megvalósuló) programok időpontjait tesszük közzé, a soron következő eseményekről minden esetben részletesen is tájékoztatjuk majd Önöket honlapunkon (www.visegrad.hu), valamint városunk hivatalos facebook oldalán (https://www.facebook.com/varos.visegrad). A programokhoz kellemes időtöltést és jó szórakozást kívánunk!

(A plakátok kattintás után érhetők el nagyobb méretben.)

A Visegrádi Nyár 2017 záró eseménye a XI. Quadriburgium Játékok lesz
2017. szeptember 9-én, szombaton 16:30 órától

Részletes program az alábbi plakátra kattintva érhető el.

2017. szeptember 2. szombat, 18:30 óra, Helka a Balaton tündére, zenés vízi bábjáték

A tanév kezdetén nemcsak a gyerekeknek kívánunk kedveskedni, hanem úgy gondoljuk, hogy a felnőtteknek is feledhetetlen élményt nyújt majd ez az Európában is kuriózumnak számító előadás.

Nyulász Péter 2011 áprilisában megjelent, a Balaton legendáit feldolgozó, nagy sikerű ifjúsági regényét állította vízi színpadra a Kabóca Bábszínház társulata. A Helka – A Burok-völgy árnyai 2012 tavaszán az Év Gyermekkönyve díját (IBBY-díj) is elnyerte.

A nagy kritikai sikert aratott, kalandos történet a Balaton és a Bakony ismert és ismerős helyszínein elevenedik meg. A regényből a Kabóca Bábszínház felkérésére készített színpadi adaptációt a szerző, méghozzá a gyerekközönség számára.

További részletek az előadással kapcsolatban: ITT

2017. augusztus 26. szombat, 19:30 óra, a Custos Consort régizene együttes koncertje

2017. augusztus 19-20.

Az ünnepi hétvége programjai

2017. augusztus 18. péntek, 19:00 óra, Visegrock 4.2

Az eseményt a júniusban sajnálatos módon elmaradt Skorpió koncert pótlásaként rendezzük meg, az előzenekar egy különleges formáció, a Tűzkerék XT és barátai lesz.

2017. augusztus 13. vasárnap, 19:00 óra, I. EtnoGrád Fesztivál

Azzal a nem titkolt szándékkal rendezzük meg ezt az első, EtnoGrád névre keresztelt fesztivált, hogy eztán minden évben lesz egy nap, melyet a nép-, etno- és világzenének szentelünk. Első alkalommal a Dalabai band és a Vujicsics együttes lép fel.

2017. július 29. szombat, 20:30 óra, Piazza Grande... Főtér olasz módra

Egy igazán kellemes és igényes nyáresti kikapcsolódást ígérhetünk az érdeklődőknek. A belcanto gyöngyszemei – Verdi, Puccini, Donizetti és Leoncavallo áriái – mellett az olasz könnyűzene, Morandi, Celentano, L. Dalla és Bocelli legkedveltebb dalai hangzanak fel ezen az estén az olasz O' Sole Trio előadásában.

A legendás dallamok autentikus interpretációjáról – az olaszos bájról, a finom humorról és a szellemes zenei virtuozitásról – a nemzetközileg elismert tenor, Domenico Menini, az Olaszországban igen népszerű Fabio Vagnarelli musical énekes-komikus és a
bravúros zongoraművész, Denis Biancucci gondoskodik.

Sajnálattal tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy az OSSIAN zenekar technikai okokra hivatkozva lemondta a 2017. július 22-re, meghirdetett koncertjét. Megértésüket köszönjük!

2017. július 15. szombat, 20:30 órától, Legyetek jók, ha tudtok - musical két részben

a részletekért kattintson → → →  2017. június 16-17. Visegrock 4.

2017. május 27. IV. Gasztrofesztivál (19 órától The Bits (The Beatles emlékzenekar) koncert)

2017. április 30. Ocho Macho koncert

(A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!)

Visegrád Város Önkormányzata,
Mátyás Király Művelődési Ház