vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek

Elindult az Országos Mentőszolgálat fiatalokat célzó önkéntes programja, melynek keretében 150 fő 18 és 22 év közötti fiatal számára nyílik lehetőség, hogy betekintést nyerjen Magyarország legnagyobb egészségügyi szervezetének mindennapjaiba.

tovább

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Visegrádra érkezik a Lajta Monitor Múzeumhajó

Visegrádra érkezik a Lajta Monitor Múzeumhajó

A Magyar Honvédség alapításának 170., valamint az első világháború befejezésének 100. évfordulója alkalmából a Lajta Monitor Múzeumhajó végighajózza a Duna teljes magyarországi szakaszát.

A szervezők célja hogy a hadihajót, illetve a kísérőhajó fedélzetén elhelyezett, az évfordulók alkalmából létrehozott különleges kiállítást minél több érdeklődő megtekintse. Mindkét hajót szakavatott vezető segítségével látogathatják meg az érdeklődők, a kísérőhajón foglalkozást is tartanak.

A Lajta Monitor Múzeumhajó és a kiállítás a visegrádi Hajóállomáson (MAHART kikötő) 2018. április 15-18. között tekinthető meg naponta 9-től 17 óráig. Egyszerre maximum 25-30 főt tudnak fogadni, így ennél nagyobb létszám esetén előfordulhat, hogy várakozni kell. A belépés ingyenes!

szerző: Önkormányzat 2018. április 15. 00:00 „ hozzászólás ” : 0