vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szálloda

Thermal Hotel Visegrád****superior - "A Természetes Harmónia Vonzásában"

2025 Visegrád, Lepence-völgy hrsz. 1213.
Tel: +36 26 801 900
Fax: +36 26 801 918
e-mail: info@thv.hu
web: www.thv.hu

Amennyiben nyugodt és harmonikus környezetre vágyik, ahol megszűnik a rohanás és a stressz, válassza az ország legszebb természeti kincsének egyetlen négycsillag superior minőséget biztosító szállodáját, a Dunakanyar szélesvásznú panorámáját kínáló Thermal Hotel Visegrád****superior-t. Szállodánk a zavartalan kikapcsolódást nyújtja Önöknek Budapesttől mindössze 45 km-re.
A szálloda 174 szobával, 10 konferenciateremmel (a legnagyobb 420 fő befogadására alkalmas), több mint 700 m2 vízfelülettel, gyógyászati és wellness központtal várja kedves vendégeit.
A Thermal Hotel Visegrád****superior számos kikapcsolódási lehetőséget kínál az idelátogatóknak. A római és török hangulatú fürdőnk, szolgáltatási és kezelési listánk sokrétűsége és képzett kollégáink garantálják vendégeinknek a teljes kikapcsolódást és pihenést.

Programszervezőink a vendégek egyedi igényeinek megfelelő kulturális, pihentető, vagy aktív programot állítanak össze, hogy az itt eltöltött idő felejthetetlen élmény maradjon számukra.

Amennyiben Ön is részese kíván lenni egy felejthetetlen visegrádi élménynek, az Ön számára a Thermal Hotel Visegrád****superior a Tökéletes Helyszín Választás!

További információk és szobafoglalás: www.thv.hu

kapcsolódó képek

Esti kép
Szálloda
Környezet
Étterem
Külső medence
Külső medence
Fürdő - belső
Szoba
Relaxációs szoba
Rendezvényterem