vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szálloda

Vár Hotel Kastélyszálló

Vár Hotel Kastélyszálló

2025 Visegrád, Fő út 9.
Tel: +36 26 397 522

Fax: +36 26 998 298

Mobil: +36 20 431 8301
email: info@varhotel.hu
web: www.varhotel.hu

A Hotel Vár egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt. A 3 csillagos kastélyszálloda 1999-ben nyílt meg, mely 20 db igényesen kialakított egyedi bútorokkal berendezett zuhanyzós, minibárral, telefonnal és színes kábeltelevízióval felszerelt kényelmes szobával, rendezvényszolgálattal, étteremmel, drinkbárral szolgálja a vendégek kényelmét.

Gasztronómiai területen egy 50 fős, télen-nyáron üzemelő 100 éves pince-borozó és hangulatos étterem várja a vendégeket a magyar konyha széles választékával, házi specialitásokkal, melyhez egy 60 fős hangulatos kerthelyiség és egy különleges koktél,-és grillterasz is kapcsolódik.

A Hotel Vár 20 fős konferenciaterme tréningek, továbbképzések, rendezvények, szemináriumok ideális és sikeres lebonyolítására ad lehetőséget. A szolgáltatások skáláját wifi, saját zárt gépkocsi-parkoló, napozóterasz és kondicionáló terem egészíti ki. A kertünkben wellness pavilon van, melyben medence, pezsgőfürdő, infraszauna és sókabin várja kedves vendégeinket.

SZÉP Kártyát elfogadunk, mely éttermi
fogyasztásra is felhasználható.

Bővebb információért hívjon bennünket. 

kapcsolódó képek

-