vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szálloda

Vár Hotel Kastélyszálló


2025 Visegrád, Fő út 9.
Tel: +36 26 397 522

Fax: +36 26 998 298

Mobil: +36 20 431 8301
email: info@varhotel.hu
web: www.varhotel.hu

A Hotel Vár egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt. A 3 csillagos kastélyszálloda 1999-ben nyílt meg, mely 20 db igényesen kialakított egyedi bútorokkal berendezett zuhanyzós, minibárral, telefonnal és színes kábeltelevízióval felszerelt kényelmes szobával, rendezvényszolgálattal, étteremmel, drinkbárral szolgálja a vendégek kényelmét.

Gasztronómiai területen egy 50 fős, télen-nyáron üzemelő 100 éves pince-borozó és hangulatos étterem várja a vendégeket a magyar konyha széles választékával, házi specialitásokkal, melyhez egy 60 fős hangulatos kerthelyiség és egy különleges koktél,-és grillterasz is kapcsolódik.

A Hotel Vár 20 fős konferenciaterme tréningek, továbbképzések, rendezvények, szemináriumok ideális és sikeres lebonyolítására ad lehetőséget. A szolgáltatások skáláját wifi, saját zárt gépkocsi-parkoló, napozóterasz és kondicionáló terem egészíti ki. A kertünkben wellness pavilon van, melyben medence, pezsgőfürdő, infraszauna és sókabin várja kedves vendégeinket.

SZÉP Kártyát elfogadunk, mely éttermi
fogyasztásra is felhasználható.

Bővebb információért hívjon bennünket. 

kapcsolódó képek

-