vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Nem vagy az unokám, nem versz át!

A rendőrség tanácsai arra az esetre, ha valakitől unokája, hozzátartozója nevében telefonon kérnek sürgősen nagyobb összeget. ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Szálloda

Vár Hotel Kastélyszálló

Vár Hotel Kastélyszálló

2025 Visegrád, Fő út 9.
Tel: +36 26 397 522

Fax: +36 26 998 298

Mobil: +36 20 431 8301
email: info@varhotel.hu
web: www.varhotel.hu

A Hotel Vár egykor Görgey Artúr vadászkastélya volt. A 3 csillagos kastélyszálloda 1999-ben nyílt meg, mely 20 db igényesen kialakított egyedi bútorokkal berendezett zuhanyzós, minibárral, telefonnal és színes kábeltelevízióval felszerelt kényelmes szobával, rendezvényszolgálattal, étteremmel, drinkbárral szolgálja a vendégek kényelmét.

Gasztronómiai területen egy 50 fős, télen-nyáron üzemelő 100 éves pince-borozó és hangulatos étterem várja a vendégeket a magyar konyha széles választékával, házi specialitásokkal, melyhez egy 60 fős hangulatos kerthelyiség és egy különleges koktél,-és grillterasz is kapcsolódik.

A Hotel Vár 20 fős konferenciaterme tréningek, továbbképzések, rendezvények, szemináriumok ideális és sikeres lebonyolítására ad lehetőséget. A szolgáltatások skáláját wifi, saját zárt gépkocsi-parkoló, napozóterasz és kondicionáló terem egészíti ki. A kertünkben wellness pavilon van, melyben medence, pezsgőfürdő, infraszauna és sókabin várja kedves vendégeinket.

SZÉP Kártyát elfogadunk, mely éttermi
fogyasztásra is felhasználható.

Bővebb információért hívjon bennünket. 

kapcsolódó képek

-