vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Szünetel a kompközlekedés

Az Atlantis Visegrád Club Kft. tájékoztatása szerint a Visegrád és Nagymaros között közlekedő komp 2020. február 29-éig műszaki okok nem üzemel! A személyszállítást az üzemeltető a révhajóval továbbra is menetrend szerint biztosítja. 

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Apartman

Greguss Zoltánné

Greguss Zoltánné

Címünk: 2025 Visegrád, Fő utca. 141. Telefonos elérhetőségeink: 06 26 397 118 és 06 30 816 6349. Apartmanunkról az alábbiakban olvashat bővebben.

Apartmanunk a Fő utcában a 141.sz. alatt, a városközponttól mindössze 400m-re a Volánbusz megállójától pedig kevesebb mint 150m-re van. Az apartmanokhoz tartozó kertrészekben kerti asztalok, székek, közös használatra hinta, nyáron apartmanonként külön-külön hűsölő-medence van a kertrészekben felállítva. Kikapcsolódásra kültéren asztali tenisz, "sörasztal" , bográcsozóhely, grill sütő is rendelkezésre áll. Az apartmanokban külön-külön TV, asztali PC állandó vezetékes internet kapcsolattal áll vendégeink rendelkezésére. Apartmanonként külön WIFI sugárzó biztosítja a jó vezeték-nélküli  internetkapcsolatot. Az apartmanok konyha-étkezői teljesen felszereltek (mosogató, gáztűzhely, mikró, hűtő, edényzet,stb.). Minden apartmanhoz saját fürdő-WC tartozik. A zárt kertben kamerás megfigyeléssel személygépkocsik részére parkolási lehetőséget biztosítunk. Bármely SZÉP kártyát is elfogadjuk.

Greguss Zoltánné
2025 Visegrád, Fő u. 141.
www.visegrad-apartman.hu