vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Éttermek, szórakozóhelyek

Patak vendéglő

Patak vendéglő

Vendéglőnkben három különleges helyszínnel, az erdei környezet hangulatát idéző berendezéssel, egyszerűen elegáns megjelenéssel, valamint modern technikai eszközökkel ellátott konyhánk segítségével törekszünk a különböző vendégigények kielégítésére. 

Erdei panorámás, világos éttermünk, és hangulatos borospincénk egyaránt kiváló helyszínül szolgál családi, baráti ebédek és vacsorák, valamint zártkörű rendezvények lebonyolítására. Nyáron a patak partján kialakított fedett terasz nyújt menedéket a hőség elől betérő kirándulóknak, télen pedig az üvegfalakkal téliesített belső teraszról lehet megcsodálni a havas erdei táj szépségét.
Több évtizedes gasztronómiai hagyományokon alapuló széles választékkal, a már megszokott magyaros ízekkel, bőséges adagokkal várjuk új és visszatérő Vendégeinket. A kellemes környezethez, figyelmes kiszolgálás és íz-harmóniában gazdag ételek párosulnak.
Biztosítjuk kedves Vendégeinket, hogy a megújult környezetben is a megszokott színvonalra, élményekre és hangulatra számíthatnak!

Rendezvényhelyszínek és maximális befogadóképességük:

• Patak Vendéglő: 55 fő
• Fedett éttermi terasz: 80 fő
• Bor terem: 50 fő
• Panoráma Terem: 50 fő

Patak Vendgélő
36 26 397 486
2025 Visegrád,Mátyás kir. u. 82.
email: vendeglo@patakhotel.hu
web:  http://patakhotel-visegrad.hu/etterem

kapcsolódó képek

-
-
-
-