vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Ideiglenes telefonszám változás!

Értesítjük a Tisztelt Visegrádiakat, hogy technikai átállás miatt a mai naptól várhatóan 2019. június 27-éig a következő telefonszámokon lesz elérhető a Visegrádi Polgármesteri Hivatal:

Ideiglenes telefonszámok: 06 21 300 6670 és 06 21 300 6671
Fax: 06 21 300 6672

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városközpont beruházás

Városközpont - 2015. március

Városközpont - 2015. március

Az utolsó tájékoztatás óta eltelt időszak eseményei: Mint arról korábban már többször beszámoltunk, a Városháza felújítását és bővítését kivitelező cég fizetésképtelensége miatt az építkezés félbe szakadt. Egy eredménytelen közbeszerzési eljárás lefolytatása után jelenleg a második eljárás végén járunk. 

A felhívásra 14 db ajánlat érkezett, melyek értékelése – a Közbeszerzési Felügyeleti Főosztály által kért hiánypótlások benyújtása mellett – jelenleg is folyamatban van. Amennyiben az eljárás eredményesen zárul és egy pályázó sem nyújt be jogorvoslati kérelmet, március közepéig sor kerülhet a kivitelezési szerződések megkötésére. A munkát – a betervezett ütemezés szerint – 3 hónapon belül el kell végezni „fizikai értelemben”. Ez nem jelenti automatikusan a projekt zárását is, hiszen azt pénzügyi, jogi értelemben is zárni szükséges; ami az év végére tud megtörténni. Mindeközben folyamatban van az előző vállalkozó által okozott károk megtérítése, ill. a garancia lehívása, ami enyhíti az önkormányzatot ért károkat. A projektmenedzsment dolgozik azon, hogy az Önkormányzat számára az úgynevezett Önerő Alapból a lehető legtöbb pénzt felhasználhatóvá tegye annak érdekében, hogy az eredetileg betervezett önerőt ne saját forrásból kelljen megfizetni.

Visegrádi Városfejlesztő Kft.