vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Háziorvosi helyettesítés

Tájékoztatom Önöket, hogy 2019. július 22. és augusztus 9. között szabadságon leszek. A helyettesítés az alábbiak szerint fog történni.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

10 év - 10 km!


2019. március 24-én vasárnap első alkalommal kerül megrendezésre a 10 év - 10 km! Fuss a Royal Club Hotel Visegrád születésnapján! elnevezésű futórendezvényünk a Dunakanyar egyik legszebb pontján Visegrádon.

Meseszép belvárosi útvonalunkkal, gyönyörű befutóérmünkkel garantáltan mosolyt csalunk az arcotokra. Ez az esemény óriási élmény lesz a Család minden tagjának. Mint már sokan tudjátok az Alapítványunk mottója „együtt-közösen, segítve egymáson” rendezvényeinkre is átragad a felhőtlen jó hangulat.

Rendezvény adatai:

Időpont: Március 24. Vasárnap
Rajt: Royal Club Hotel Visegrád****Superior Parkoló
Cél: Royal Club Hotel Visegrád****Superior előtti Dunapart
Szintemelkedés: teljesen sík, nagyon gyors belvárosi pálya!

Rajt:
11:00 – 1 km (gyermek futás) befutóérem minden célba érkezőnek
12:00 – 5-10 km

14:45-től Eredményhirdetés Royal Club Hotel Visegrád****Superior

Táv: 1 km (Gyerekek részére)
Gyermek futam, akiket a szülők természetesen rajtszám nélkül kísérhetnek. Korosztályok és időmérés ezen a futamon nem lesz, cél a közös mozgás. A célban minden gyermeknek egy egyedi érmet adunk! Külön eredményhirdetés ennek a futamnak nem lesz. Rajt és Cél megegyezik, szintemelkedés nincs.

Táv: 5 km (egyéni)
Ezt a távot bátran ajánljuk szinte mindenkinek, az sem számít, ha nemrég kezdtetek csak megbarátkozni a futással, mivel szintidő nincs a befutóérmünk rád vár. Ha szeretnétek megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, meseszép útvonalon, jó hangulatban akkor itt a helyetek. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 10 helyezettet díjazzuk.
Frissítőpont a pályán!

Táv: 10 km (egyéni)
Ezt a távot bátran ajánljuk szinte mindenkinek, aki szeretné tavasszal felmérni futóformáját egy gyors és gyönyörű belvárosi pályán, befutóérmünk rátok vár. Ha szeretnétek megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét szép környezetben, meseszép útvonalon, jó hangulatban akkor itt a helyetek. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 10 helyezettet díjazzuk.
Frissítőpont a pályán!

Táv: 10 km (2 fős váltó)
Abszolút első 5 csapatot díjazzuk.
A váltó mind a két tagja éremdíjazásban részesül!

Versenyközpont: Royal Club Hotel Visegrád****Superior parkoló
-Rajt
-Rajtszám átvétel
-Ruhatár, WC
Cél: Royal Club Hotel Visegrád****Superior Dunapart

Nevezni már lehet az alábbi feltételekkel

A nevezési díj tartalmaz (10 km) és (10 km váltó):
• részvételt a versenyen
• rajtszámot
• ingyen letölthető fotókat az alapítvány oldaláról
• frissítést a pályán és a célban
• orvosi felügyeletet
• biztosított útvonalat
• egyedi befutóérem

A nevezési díj tartalmaz (5 km):
• részvételt a versenyen
• rajtszámot
• ingyen letölthető fotókat az alapítvány oldaláról
• frissítést a pályán és a célban
• orvosi felügyeletet
• biztosított útvonalat
• egyedi befutóérem

A nevezési díj tartalmaz (1 km):
• részvételt a versenyen
• befutóérmet
• ingyen letölthető fotókat
• frissítést a célban
• biztosított útvonalat
• orvosi felügyeletet

Nevezési díjak:
10 km (helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)
• december 10.- január 20.-ig: 4.500,- Ft
• január 21.- február 28.-ig 6.000,- Ft
• március 1.- március 20.-ig 7.500,- Ft
• helyszíni nevezés 10.000,- Ft
20% kedvezmény, akik már a Mozdulj Rendes Alapítvány által rendezett valamelyik eseményen részt vettek! Közleménybe kérjük beírni: a verseny nevét és évszámát!

10 km váltó (helyszíni nevezés nincs)
• december 10.- január 20.-ig: 7.000,- Ft
• január 21.- február 28.-ig 9.000,- Ft
• március 1.- március 20.-ig 12.000,- Ft


5 km (helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)
• december 10.- január 20.-ig: 3.500,- Ft
• január 21.- február 28.-ig 4.500,- Ft
• március 1.- március 20.-ig 6.000,- Ft
• helyszíni nevezés 8.000,- Ft
10% kedvezmény, akik már a Mozdulj Rendes Alapítvány által rendezett valamelyik rendezvényen részt vettek! Közleménybe kérjük beírni: a verseny nevét és évszámát!

1 km (14 éves korig, helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)
• augusztus 1.- szeptember 28-ig: 1.500,- Ft
• helyszíni limitálva 2.000, -Ft

Visegrádi iskolák tanulói ingyenesen vehetnek részt a Fuss a Royal Club Hotel Visegrád születésnapján elnevezésű rendezvényen, nekik 1 km-es gyerek-táv lesz, teljesen lezárt útszakaszon (arra a rövid időre)! Fő utca.

Visegrád lakosai kedvezményesen tudnak részt venni az 5 és 10 km-es távokon. (Ár: 2500 ft)
Regisztráció viszont számukra is kötelező, pár kattintás az egész a www.mozduljrendesalapitvany.hu oldalon a nevezési lapot kell kitölteni és az utalásnál közlemény rovatba beírni, hogy visegrádi lakos vagyok.

Technikai futópóló:
Minden befutó versenyzőnk egy egyedi érmet kap a célban. Az első 50 egyéni nevező az esemény egyedi technikai futópólóját is hazaviheti! Amennyiben szeretnél Te is technikai-pólót de nem vagy az első 50 nevező között akkor a Nevezési lapon közlemény rovatban jelezd felénk (Póló és méret), hogy a helyszínen szívesen vásárolnál és a rendező csapat ennek megfelelő darabszámú pólóval készül!
Ára: 3500 ft.
Várunk sok szeretettel!

Nevezési lap: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLs-_lr88TKV9Wo3OkK2SFFbKf6UKtn4LVtbyMyAk15piiOQ/viewform?c=0&w=1

A nevezés csak a nevezési díj átutalásával együtt válik érvényessé. A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 5 munkanap. Ennek lejárta után a nevezések (a pénzügyileg nem rendezett nevezések) törlődnek. Tehát csak úgy érdemes kitölteni a nevezési lapot, ha egy időben elintézed az átutalást is! Érvényes nevezés után értesítést küldünk a Nevezési lapon megadott e-mail címre!

Nevezés:
A nevezési lap kitöltése után a nevezési díjat a következő névre és számlaszámra kell elutalni!
Név: Mozdulj Rendes Alapítvány
Számlaszám: 10403648-50526783-67781014
Közlemény rovatban kérjük feltüntetni az induló nevét-neveit (ha közös az utalás). A beérkezett befizetés után e-mailben visszaigazolást küldünk. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezés nem átruházható más versenyzőre vagy más versenyre. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Nemzetközi számlaszám (IBAN)
HU22 104036485052678367781014

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos. A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak. A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul. A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek. Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.

Programok:
Helyszínen való regisztráció mindenki számára kötelező!
Nevezési lap aláírása, illetve rajtszám-karszalag átvétele!

Nevezési iroda nyitása a helyszínen:
8.30-tól, 11.00-ig

További információk:
www.mozduljrendesalapitvany.hu

Mi már nagyon várjuk...

szerző: Önkormányzat 2019. március 24. 00:00 „ hozzászólás ” : 0