vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az Atlantis-Visegrád Club Kft. közleménye

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

A lakosság korrekt tájékoztatásáért

Tisztelt Visegrádi Polgár!
Visegrád Város Önkormányzata fontos feladatának tekinti a lakosság korrekt tájékoztatását mind a közügyek, mind pedig a várost érintő fejlesztések és fejlesztési tervek tekintetében. Igyekszünk a rendelkezésre álló kommunikációs csatornákat – Visegrádi Hírek, Visegrád Város hivatalos honlapja, hirdető táblák, regionális televízió, lakossági fórumok – a lehető legjobban kihasználni, ám sok esetben személyes megkeresésre is szükség lehet. Célunk, hogy a várost érintő fejlesztések, beruházások megtervezésébe a jövőben a lakosságot is minél szélesebb körben bevonjuk, ezért a hagyományos, levélben történő értesítés mellett a gyorsabb és „papírkímélőbb” kommunikáció érdekében tervezzük egy elektronikus adatbázis kialakítását is.

Kérdőívünk kitöltésével Ön nagy segítséget nyújt az önkormányzatnak a lakosság hatékony tájékoztatásának megszervezése érdekében! A kérdésekre – ahol lehetséges – több válasz is adható, a megfelelő választ húzza alá! A kitöltött kérdőíveket kérjük, juttassa el a Polgármesteri Hivatalba akár postán akár személyesen!
A kérdőív megjelenik a Visegrádi Hírek novemberi számának mellékleteként, átvehető a Polgármesteri Hivatalban és innen is letölthető.
Köszönjük együttműködését!