vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Új tartalom érhető el a Társadalmi egyeztetés menüpontban

Téma: Visegrád Város szabályozási tervének módosítása

KATTINTSON

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Felhívás


A Visegrádi Fellegvár Óvodában közel négy évtizede folyik német nemzetiségi nevelés felkészült óvodapedagógusok segítségével. Az intézményben kiemelten fontosnak tartják, hogy a Helyi Pedagógiai Programban megfogalmazottakon túl a gyermekeket korosztályuknak megfelelő szinten megismertessék a helyi hagyományokkal.

Céljuk és feladatuk, hogy ezen értékeket továbbadják, mert vallják, hogy az örökségként kapott hagyományok elengedhetetlen közösségi élményeket adnak, melyek tovább élnek bennünk és végig kísérik életünket.

A nemzetiségi identitástudat elmélyítése többek között a rendszeressé tett, tematikus foglalkozásokkal és kezdeményezésekkel érhető el, amelyekhez szükség van szemléltető eszközként használható tárgyakra.

Ehhez kérjük most az Önök segítségét!

Akinek vannak olyan – a német nemzetiségi hagyományokhoz köthető, akár a mindennapokban, akár ünnepekkor használt – tárgyai, amelyeket szívesen odaajándékozna a Visegrádi Fellegvár Óvodának, jelezze önkormányzatunk vagy közvetlenül az intézmény felé! A tárgyak a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban adhatók le ügyfélfogadási időben, a járványügyi szabályok (maszkviselés, kézfertőtlenítés) betartása mellett.

Kérdés esetén hívják a 06 26 398-130-as telefonszámot, vagy írjanak nekünk a visegrad@visegrad.hu e-mail címre!

Visegrád Város Önkormányzata

szerző: Önkormányzat 2020. október 18. 00:00 „ hozzászólás ” : 0