vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


KÖZLEMÉNY - besurranásos bűncselekmények

Az elmúlt időszakban több visegrádi otthonba is besurranó tolvaj próbált meg bejutni. Sajnos volt, ahol sikerrel járt. Ez mindannyiunk számára nyugtalanító, hiszen Visegrádon egyáltalán nem jellemzőek az ilyen jellegű bűncselekmények.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Önkormányzat

Adománygyűjtés


Kedves Visegrádi Lakosok, Tisztelt Vállalkozók!

A koronavírus településünk valamennyi lakójának életére hatással van. A szerencsésebbeket csak az otthonmaradás érinti, sokan azonban kényszerszabadságukat töltik, egyesek pedig már el is veszítették munkájukat.

A kialakult helyzet miatt visegrádi családok, lakosok kerültek és kerülnek majd ezután nehéz anyagi helyzetbe, ezért a város vezetése úgy döntött, hogy adománygyűjtést kezdeményez a rászorulók megsegítésére. Visegrád Város Önkormányzata felkérte a Keresztelő Szent János Visegrád Alapítványt, hogy a pénzadományok gyűjtését és szétosztását a Népjóléti Bizottsággal közösen koordinálja.

Az Alapítvány várja mindazon cégek és magánszemélyek felajánlásait, adományait, akik segíteni szeretnének a nehéz helyzetbe került visegrádiaknak.

A pénzbeli adományokat az alábbi számlaszámra várjuk, a közleményben kérjük tüntessék fel: Koronavírus

Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány:

64700038-30100220-00000000 (Takarékbank)

Külföldről történő utalás esetén szükség lehet a BIC kódra és az IBAN azonosítóra is:

BIC kód: TAKBHUHB

IBAN: HU02 6470 0038 3010 0220 0000 0000

Felhívjuk az adományozók figyelmét, hogy mivel az Alapítvány közhasznú civil szervezet, így a gazdasági társaságok által nyújtott támogatás 20%-a csökkenti az adományozó adózás előtti eredményét. Ezen kedvezmény igénybevételéhez az Alapítvány igazolást állít ki az adományozó részére.

Az Alapítvány a befolyt támogatások teljes összegét a koronavírus miatt nehéz helyzetbe került személyek, családok megsegítésére fordítja. Az Alapítvány kuratóriumának tagjai a munkát önkéntesként végzik, tevékenységükért semmilyen juttatásban nem részesülnek.

Köszönjük, hogy adományával segít a járvány miatt bajbajutottaknak!

Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány
Visegrád Város Önkormányzata


Felhívás rászorulók részére

A koronavírus járvány mindannyiunk életét alaposan megváltoztatta. Jelentős hatással van a családunkra, az emberi kapcsolatainkra és a munkánkra.

Előfordulhat, hogy olyan szektorban dolgozunk, ahol a munkaidőnket vagy a fizetésünket jelentősen csökkentették, vagy épp kényszerű fizetés nélküli szabadságunkat töltjük, és az is lehet, hogy munkahelyünk már meg is szűnt.

Tudjuk, hogy a járvány elmúltával újra fellendül a gazdaság és megint találunk munkát, addig azonban, ha nem rendelkezünk kellő anyagi tartalékokkal, a megélhetésünk kerül veszélybe.

Visegrád Város Önkormányzata azoknak szeretne segíteni, akik a koronavírus járvány következtében önhibájukon kívül kerültek ilyen helyzetbe. Az Önkormányzat felkérésére a Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány április elején adománygyűjtő akciót hirdetett, melynek keretében mindazon magánszemélyek és cégek felajánlásait, adományait várták és várják, akik és amelyek segíteni szeretnének a koronavírus járvány miatt nehéz helyzetbe került visegrádiaknak. Folyamatosan érkeznek a felajánlások, aminek köszönhetően már most lehetőség nyílik a konkrét segítségnyújtásra.

A Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány a pénzadományok gyűjtését és szétosztását az Önkormányzat Népjóléti Bizottságával közösen koordinálja.

A rászorulók kérelmét a visegrad@visegrad.hu e-mail címen várjuk. Akik e-mail címmel nem rendelkeznek, azok kérelmüket a kitöltött nyomtatványokkal együtt bedobhatják az Alapítvány kuratóriumának postaládájába (Visegrád Fő utca 61.)

A nyomtatvány letölthető: INNEN

A segítségnyújtás formái
- meleg étel utalvány
- étkezési utalvány (levásárolható a CBA üzletben)
- készpénz

Ez úton is köszönjük az adományokat mindazoknak, akik a járvány miatt bajbajutottaknak segítettek vagy segíteni fognak! Köszönjük, hogy bizalommal vannak irántunk és ha bajba jutottak, mernek segítséget kérni. Köszönjük, hogy jelen embert próbáló helyzetben senki nem él vissza a támogatás igénybevételének lehetőségével, így az azoknak jut, akik most igazán rászorulnak.

Keresztelő Szent János Visegrád Alapítvány,
Visegrád Város Önkormányzata