vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Aszfaltozási munkálatok a 11-es úton

Ez úton tájékoztatjuk Önöket arról a régóta várt, és mindenképpen örömteli hírről, hogy a Magyar Közút Nonprofit Zrt. munkatársai a mai napon (2016. április 13.) megkezdték a 11-es számú főút Rév utca kereszteződése környékén fekvő szakaszának felújítási munkálatait.

 Az ezzel járó tevékenység, mely forgalmi nehézségekkel fog járni, várhatóan 2016. április 22-ig tart. 

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint az aszfaltozás ideje alatt (előreláthatólag 2016. április 18. és 2016. április 21. között) a Rév utca időszakosan zsákutca lesz, azaz ezen az útvonalon nem lehet majd elérni a 11-es számú főutat. A munkálatok ideje alatt a forgalomirányítást a Magyar Közút munkatársai végzik.

Arra kérjük a gépjárművel közlekedőket, hogy a fentieket figyelembe véve, fokozottan ügyeljenek az ott dolgozók és más, a közlekedésben ugyancsak résztvevő személyek biztonságára, a KRESZ szabályait minden körülmények között tartsák be!

Felhívjuk továbbá a gyalogosan közlekedők figyelmét arra, hogy az árvízi védmű kivitelezőjének tájékoztatása szerint – bár az aszfaltozás még nem történt meg – ismét használható a rév kikötőhöz és a buszmegállóhoz vezető aluljáró. Arra kérünk mindenkit, hogy a saját biztonsága érdekében, a 11-es úton történő átkeléshez az aluljárót vegye igénybe.

Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Visegrád Város Önkormányzata