vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kortárs művészek

Bolyki Lajos

1943-ban született Csepelen. Gyermekkorától 1984-ig Biatorbágyon élt. A család közelsége, és a háború utáni szűkös anyagi körülmények hamar az élet és a környezet szépségeinek keresésére ösztönözték. Mesterségbeli tudását a festészetben Szegvári Károlytól, a grafikában Macskássi Jánostól, a szobrászatban Kóthai Nándortól tanulta. Hozzá a küldetéstudatot - amit ma művészetnek nevezünk - az Istennek köszöni. 1972-től Magyarországon és külföldön számos kiállítása volt, ezek közül a legjelentősebbek: Frankfurt, Párizs, Bardejov. Magyarország csaknem minden fontosabb városában kiállított, a millenniumi évben Kalocsán és Kisújszálláson. Képei, kisebb plasztikái Ausztráliától Kanadáig megtalálhatók.