vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Magyar Közút Nonprofit Zrt. - télindító tájékoztató

ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Intézmények

 

Civil szervezetek-adatbázis

Visegrádon jelenleg tizenöt bejegyzett civil szervezet működik, melynek mintegy kétharmada aktív szereplője is a civil szférának. tovább .

Szent György Lovagrend

A királyi alapítású lovagrendek közül történelmünk sodrában megmaradt írásos dokumentumok (statútumok) bizonysága szerint időbeni sorrendben első volt a magyarországi Szent György Lovagrend. tovább .

Visegrádi Nyugdíjas Klub

A Visegrádi Nyugdíjas Klub 1981. február 1-jén alakult. Tagjaink egy része egyedül élő nyugdíjas. Ők azok, akik a legjobban igénylik, hogy kéthetente összegyűljünk klubunkban. Ezért is igyekszünk változatossá és színessé tenni a hétfői klubdélutánokat. tovább .

"Együtt" Kulturális Egyesület

Az ’Együtt’ Kulturális Egyesület, amely 2005-ben alakult, olyan, a tagjai által, az 1989. évi II. törvény 12. § (1 bekezdés) alapján, önkéntesen létrehozott, önkormányzattal rendelkező társadalmi szervezet, amelynek tagja lehet minden magyar és külföldi állampolgár, aki saját elhatározásából bejelenti, hogy az Egyesület tagja kíván lenni, az alapszabályt és a közgyűlés határozatait elfogadja, és közreműködést vállal az Egyesület céljainak megvalósításában. tovább .

Soproni Sándor Egyesület

A Soproni Sándor Egyesület 2007 óta működik. Az egyesület névadója Soproni Sándor, a dunakanyari római limes európai hírű kutatója, aki Visegrádon is jelentős feltárásokat folytatott. Feltárta többek közt a kőbányai őrtornyot, valamint a Sibrik-dombi castellum első tudományos kutatása is az ő nevéhez fűződik. tovább .