vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Decemberi piacnapok

Kedves Vásárlók! A tovább gombra kattintva a decemberi termelői és bolhapiac időpontjait olvashatják. Ismét lesz alma és burgonya vásár, valamint a karácsonyra készülve halat is lehet rendelni. A bolhapiac rossz idő esetén sem marad el; az árusok a rendezvényépületben várják vásárlóikat. A decemberi piacnapok különleges kínálatáért kattintson a tovább gombra!

 Dec.7. Vasárnap – Termelői és Bolhapiac

A piacnap kínálatából:
Ismét ellátogat hozzánk Tóth László Perőcsényből ízletes almafajtáival – 20kg vásárlása esetén 125Ft/kg-os, kisebb mennyiség esetén 150Ft/kg-os áron.

Vendégeink lesznek Alsónémediből Demeterék kiváló minőségű télálló burgonya és fejeskáposzta kínálatukkal. Burgonya 80Ft/kg, káposzta 60Ft/kg-os áron. Burgonyára előrendelést dec.5-ig kérem leadni a 20/258-4195-ös telefonszámon Szabados Ákosnak.

A karácsonyi hangulatot segít megidézni otthonainkban és szeretteink emlékhelyeinél Urbán Ágnes adventi koszorú és füzér kínálatával.

Nem hiányozhat a karácsonyi asztalról a jófajta magyar hal sem – Rák József Leányfaluról ezen a piacnapon veszi fel a halrendeléseket és a megrendelt árut a dec.21-i piacra hozza el nekünk.

Rossz idő esetén a bolhapiac a Rendezvényépületben kerül megrendezésre.

Dec.14. Vasárnap – Termelői Piac

Dec.21. Vasárnap – Termelői és Bolhapiac
Karácsonyi halrendelések ezen a piacnapon vehetők át.

Aki esetleg az utolsó pillanatra hagyta a karácsonyi ajándékok beszerzését és ideje mellett ötlete sincs, mivel lephetné meg szeretteit, érdemes ellátogatnia a bolhapiacra, mely rossz idő esetén a Rendezvényépületben kerül megrendezésre.

Dec.28. Vasárnap - Termelői Piac

Szabadsos Ákos piacfelügyelő