vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az Atlantis-Visegrád Club Kft. közleménye

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Építésügyi tájékoztató

Tisztelt Lakosok!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2013. január 2-ától az I. fokú építéshatósági feladatok (például: építési-, használatbavételi engedély, bejelentési ügyek) Visegrád Város Önkormányzat jegyzőjének hatásköréből átkerülnek Szentendre Város Önkormányzat jegyzőjének hatáskörébe. Visegrád Város Polgármesteri Hivatalában a főépítész továbbra is helyben marad. Mivel szakvéleményét településképi és építészeti kérdésekben az I. fokú építéshatóság továbbra is figyelembe veszi, a főépítész 2013. január 2-át követően építtetők és tervezők részére személyes és elektronikus kapcsolattartási lehetőséget biztosít, valamint továbbra is segítséget nyújt:

• Tervezést megelőzően: az érintett ingatlan beépíthetőségének kérdéseiben
• Építési engedély benyújtását megelőzően: személyes tervegyeztetés keretében településképi szempontból fontos tervezési kérdésekben, mert Visegrád területén megvalósuló építkezések előzetes főépítészi vélemény, vagy tervtanács kötelesek.

Az egységes visegrádi településkép megőrzése érdekében a jövőben is bízunk szíves együttműködésükben! Javasoljuk, hogy építési szándék esetén előzetesen keressék fel Rüll Tamás főépítészt!

e-mail: foepitesz@visegrad.hu
Tel: 26/398-255

Dr. Szabó Attila
aljegyző