vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Háziorvosi helyettesítés

Tájékoztatom Önöket, hogy 2019. július 17. és július 22. között szabadságon leszek. A helyettesítés az alábbiak szerint fog történni.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok

Visegrádi Építésztábor 2019


Az oldalt frissítettük: 2019. június 14.


Lezajlott a tervbemutatás és értékelés

Szombaton volt az Építésztábor ötletpályázatának tervértékelése Visegrádon. Köszönjük a Pályázóknak és a Visegrádiaknak a részvételt! A beérkezett pályaműveket az elért helyezés szerint számozva a következő linken tekinthetik meg: LINK.


Tervbemutatás és értékelés

Kedves Visegrádiak! Kedves Pályázók!

Szeretettel várunk mindenkit 2019. április 6-án 14:30-tól a visegrádi Városháza nagytermébe, az Építésztábor ötletpályázatára érkezett tervek bemutatására és értékelésére!

A délután folyamán a pályázók bemutatják terveiket, majd a megjelentekkel közösen kiválasztjuk a legjobb munkákat, amiket majd a pályázat második fordulójában továbbdolgoznak az ifjú építészek. Ez azt is jelenti, hogy lehetőség lesz a tervek módosítására, "visegrádiasítására", ezért nagyon szeretnénk, ha a helyiek közül minél többen el tudnának jönni!

A Pályázóktól azt kérjük, hogy pályázati kiírásnak megfelelően, legkésőbb április 5-én küldjék el terveiket a visegraditabor@gmail.com e-mail címre (A3 méretben). A tervbemutatáson 2-3 percük lesz, hogy röviden ismertessék terveiket.

Továbbra is várjuk a visegrádiak ötleteit, valamint a pályázók kérdéseit a visegraditabor@gmail.com címre.


Ott vagyunk a facebook-on is!

Érdemes figyelemmel követni a tábor hivatalos facebook oldalát, ahol már olvashatók többek között a jelenlegi elképzelések:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2249861038589285&id=1500914260150637

Kattintson a képre a nagyobb méretért!


TERVEZZÜNK EGYÜTT!

Kedves Látogató!

A Visegrádi Hírek márciusi számában megjelent cikkben közös tervezésre kértük Visegrád lakosságát a 2019. évi Építésztábor programjában célul kitűzött közösségi tér megvalósításához. A cikk megjelenése óta az Egyetemen kiírásra került az abban részletezett építész hallgatói és a fiatal építészek pályázata, ill. azok beadási menetrendje.

Az újságcikkben és a pályázatokban részletezett területről készítettünk egy fotót melyen bejelöltük a fedésre váró pincét, a már létező "Sárkány" pavilont és a már megtervezett játszóteret.

Kattintson a képre a nagyobb méretért!

Kérjük, segítsék a hallgatók tervezési munkáját azzal, hogy megosztják velünk:

Hogyan szeretnék eltölteni szabadidejüket a patakparton, barátaik és családjuk körében? Mi az, amivel az Építésztábor hozzájárulhatna ezekhez az élményekhez, milyen szabadidős eszközökkel töltsük meg az elkészülő tető alatti védett és a környező területet ahhoz, hogy pihenésük, kikapcsolódásuk mind teljesebb lehessen?

Ötleteiket, hozzászólásaikat, kérdéseiket 2019. március hó folyamán az alábbi e-mail címre várjuk: visegraditabor@gmail.com.