vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Értesítés lakossági veszélyes és elektronikai hulladék gyűjtéséről

Értesítjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a háztartásokban keletkezett veszélyes és elektronikai hulladék összegyűjtését 2016. október 15-én szombaton végezzük az alábbiak szerint:

Kérjük, hogy a hulladékot reggel 8:00 és délután 14:00 óra között szíveskedjenek a Városgazdálkodási Csoport telephelyére („GAMESZ-udvar”, Visegrád, Nagy Lajos u. 5.) szállítani, ahol munkatársaink átveszik az összegyűjtött hulladékot.

Veszélyes hulladék: festék, hígító, oldószerek és ezek tároló edényei, motorolaj, fűtőolaj, sütőolaj, stb.
Elektronikai hulladék: háztartási kis- és nagygépek, távközlési berendezések, szórakoztató elektronikai cikkek, elektromos barkácsgépek, világítótestek, akkumulátorok, elemek, stb.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy ugyanebben az időpontban 2016. október 15-én reggel 8:00 és délután 14:00 óra között a fent megjelölt címen autógumit és hullámpalát is átveszünk az alábbiak szerint:

autógumi: 150 Ft/darab egységáron
hullámpala: 20 ezer Ft+ÁFA/ m3  áron

A gyűjtéssel kapcsolatban további információ Ifj. Schüszterl Károlytól kérhető hétköznap reggel 8:00 és délután 14:00 óra között a 06-20/456-1841-es telefonszámon.