vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Felhívás

Városunk a jövőben azon felül, hogy a testvérvárosokkal jó kapcsolatot ápol, színesítve a palettát szeretne külföldi tanulmányi, szakmai gyakorlati, nyelvtanulási és tapasztalatszerzési lehetőségeket biztosítani a visegrádi fiatalok számára. Az ilyen irányú együttműködés már meg is kezdődött, hiszen most nyáron páran már lehetőséget kaptak, hogy Obergrünzburgban gyűjtsenek tapasztalatot. Élményeikről a Visegrádi Hírek hasábjain be is számoltak, és ezen a példán felbuzdulva létrejött egy segítői csapat, akik felügyelik és szervezik majd ezeket a csereprogramokat.

A kiutazási lehetőség a 16-30 éves korcsoportnak szól, ám ezen felül bárki aktív részese lehet a testvérvárosokkal való kapcsolattartásnak, amennyiben itt helyben tud fogadni testvérvárosiakat, szakmai gyakorlati helyet tud felajánlani, vagy akár csak egy-egy program erejéig gondoskodik róla, hogy külföldi barátaink számára kellemesen teljen a Visegrádon töltött idő.
A csereprogram mindenki számára nyitott az adott korcsoporton belül, nincs olyan feltételekhez kötve, hogy a kiutazásért cserébe fogadni is kelljen az ide látogatókat. Természetesen minden egyes felajánlás hozzájárul a program sikerességéhez. Annak érdekében, hogy az együttműködés mindenki javát szolgálja, szeretnénk előzetesen felmérni az egyéni igényeket. Ehhez kérjük az Ön közreműködését, és kérjük, hogy töltse ki a Visegrádi Hírek aktuális számában mellékletként megtalálható kérdőívet és juttassa el november 15-ig a Művelődési Házba! További kérdőíveket szintén itt lehet igényelni, a könyvtár nyitvatartási idejében.
Az ifjúsági cserekapcsolatok koordinátorai