vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Felhívás - nyári gyermekfelügyelet


Kedves Szülők!

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény önkormányzati feladatként határozza meg a gyermekek nyári felügyeletének megszervezését.

A lehetőség mindazon gyermekek előtt nyitva áll, akikről szüleik, nevelőik munkavégzés, képzésben való részvételük vagy betegségük miatt napközbeni ellátásukról nem tudnak gondoskodni.

A Visegrádi Áprily Lajos Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola intézményvezetőjével egyeztetve – az iskola már felmérést készített a saját tanulóik között – az iskolában, a nyári gyermekfelügyeletet a 2020. június 29. és augusztus 19. közötti időszakra szervezzük meg, (június 29. és július 10. között az Áprily Lajos Általános Iskola tábor, vagy egyéb formában biztosítja a gyermekek felügyeletét) és azok vehetik igénybe, akik visegrádi lakcímmel rendelkeznek.

Az, hogy melyik iskolába jár a gyermek, nem kizáró ok.

Úgy gondoljuk, mára minden szülő tudja, hogy gyermeke milyen nyári program elé néz, illetve azt is, hogy mikor, kivel és milyen elfoglaltságon vesz részt, van-e még megoldatlan időszak a szünidő alatt.

Jelentkezésüket 2020. június 30-ig várjuk a visegrad@visegrad.hu e-mail címen vagy postai úton a 2025 Visegrád, Fő utca 81. címre küldött levélben.

Jelentkezés esetén a gyermekfelügyeletet hétköznaponként 8 és 16 óra között biztosítjuk.

Felhívásunk igényfelmérés a gyermekfelügyelet módját és helyszínét jelenleg egyeztetjük.

Visegrád Város Önkormányzata

szerző: Önkormányzat 2020. július 02. 00:00 „ hozzászólás ” : 0