vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Szünetel a kompközlekedés

Az Atlantis Visegrád Club Kft. tájékoztatása szerint a Visegrád és Nagymaros között közlekedő komp 2020. február 29-éig műszaki okok nem üzemel! A személyszállítást az üzemeltető a révhajóval továbbra is menetrend szerint biztosítja. 

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Apartman

Greguss Zoltán

Greguss Zoltán

Címünk: 2025 Visegrád, Fő utca. 100. Telefonos elérhetőségünk: +36 26 397 118. Vendégházunkról és apartmanunkról az alábbiakban olvashat bővebben.

A vendégházunk és apartmanunk a Fő utcában a 100.sz. alatt, a városközponthoz közel és 11-es útról jól megközelíthető helyen fekszenek. Az apartmanokhoz tartozó kertrészekben kerti asztalok, székek, közös használatra hintaágy, nyáron pancsolómedence van a kertben. Kikapcsolódásra ping-pong asztal, bográcsozóhely, grillsütő is rendelkezésre áll. Az apartmanokhoz a szobákban TV, számítógép állandó vezetékes internet kapcsolattal áll vendégeink rendelkezésére. Természetesen WiFI kapcsolatot is biztosítunk. Az apartmanok teljesen felszerelt (mosogató, gáztűzhely, mikró, hűtő, edényzet, stb.) konyha-étkezővel rendelkeznek. Minden apartmanhoz saját fürdő-WC tartozik. A zárt kertben kamerás megfigyeléssel személygépkocsik részére parkolási lehetőséget biztosítunk. Vendégeinket várjuk szeretettel!

Greguss Zoltán
2025 Visegrád, Fő utca 100.
www. vendeghazvisegrad.hu