vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Tervezett karbantartások - elmű hálózat

Az alábbiakban az ELMŰ-ÉMÁSZ Társaságcsoport területén a következő két hétben tervezett, esetlegesen áramszünettel járó karbantartási munkálatok helyéről és idejéről kaphatnak információt. Az adatok tájékoztató jellegűek. A szolgáltatás előre látható szüneteltetésének időpontjáról és időtartamáról társaságunk a továbbiakban is az üzletszabályzatban meghatározott módon értesíti érintett ügyfeleit.

2019. november 11-24. → VISEGRÁD

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Polgármesteri Hivatal

Hirdetmények

Közlemény környezetvédelmi hatósági eljárás megindításáról → ELOLVASOM


Bursa Hungarica 2020 - elbírálás → LETÖLTÖM


A Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatalának magánszemélyek fellebezése a Visegrád-Dömös településhatár - Szentendre közt tervezett Eurovelo 6 kerékpárút létesítés környezetvédelmi engedély ellen tárgyú határozata ITT olvasható.


A Kúria önkormányzati tanácsának határozata önkormányzati rendelet törvényességének vizsgálata tárgyában ITT olvasható.


Tájékoztató rendelet hatályba lépéséről - TKR

Tájékoztatjuk Önöket, hogy 2019. október 16-án hatályba lépett Visegrád Város Önkormányzat új, a településkép védelméről szóló rendelete. Mellékleteivel és függelékeivel együtt megtalálható Visegrád Város hivatalos honlapján a "Településrendezés" menüpontban.


Szálláshely-szolgáltatási tevékenységet végzőkre vonatkozó hatósági ellenőrzési terv 2019. év - letöltöm


Tájékoztató rendelet hatályba lépéséről (HÉSZ)

Tájékoztatjuk Önöket, hogy Visegrád Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadta Visegrád Város új településfejlesztési koncepcióját és településrendezési eszközeit.

Visegrád város új 3/2019. (III. 27.) önkormányzati rendelettel elfogadott Helyi Építési Szabályzata és mellékletét képező Szabályozási Terve 2019. május 17-én lépett hatályba. Felhívjuk a figyelmüket, hogy a hatálybalépést követően megindított eljárásoknál és ügyintézés során az új rendelet rendelkezései az irányadók.

Visegrád Város új településfejlesztési koncepcióját és településrendezési eszközeit elérhetik az önkormányzat honlapján a „Településrendezés” menüpontban.


Óvodai beiratkozás 2019

Értesítjük a Tisztelt Szülőket, hogy a 2019/2020-as nevelési évre az ÓVODÁS KORÚ GYERMEKEK JELENTKEZÉSE Visegrád városban a következő időpontokban történik:

2019. április 29-én (hétfőn) és 2019. április 30-án (kedden) 08.00 - 16.00 óráig
Helye: Fellegvár Óvoda (2025 Visegrád, Fő u. 18.)

Ezeken a napokon kell beíratni azokat a gyermekeket, akik 2019. augusztus 31-ig betöltik legalább a 3. életévüket, és óvodai jogviszonnyal még nem rendelkeznek. A teljes tájékoztató ITT olvasható.


A kutak fennmaradásának engedélyezési eljárásáról

A vízgazdálkodási törvény 2018. év végével módosult, melynek értelmében az engedély nélkül vagy engedélytől eltérően létesült és üzemeltetett kutak vízjogi fennmaradási engedélyezésénél a vízgazdálkodási bírság alól mentesül az a létesítő vagy üzemeltető, aki az eljárást 2020. december 31-ig kezdeményezi. A kutakkal kapcsolatos bejelentési kötelezettség tehát továbbra is érinti az ingatlantulajdonosokat, a bírságmentességi határidő azonban 2020. december 31-re módosult.

A jegyzői hatáskörbe tartozó kutak fennmaradási engedélyezési eljárásához szükséges formanyomtatvány és a tájékoztató elérhető az önkormányzat honlapján a www. visegrad.hu oldalon, a témával kapcsolatban pedig továbbra is a Polgármesteri Hivatalnál ügyfélfogadási időben érdeklődhetnek a Tisztelt Ügyfelek.

További részletek →→→ Általános tájékoztató

Fennmaradási kérelem →→→ LETÖLTÖM

Visegrádi Polgármesteri Hivatal


HIRDETMÉNY az általános iskolai beiratkozás rendjéről (2019/2020-AS TANÉV): ELOLVASOM

Az Áprily Lajos Általános Iskola felvételi körzete a 2019/2020-as tanévben:

Visegrád
Kisoroszi

PEDAGÓGIAI SZAKSZOLGÁLATOK ELLÁTÁSI KÖRZETE Pest Megyei Pedagógiai Szakszolgálat Szentendrei Tagintézménye a 2019/2020-as TANÉVBEN: ITT található.


Hová fordulhatunk vadkárral kapcsolatos ügyekben?ELOLVASOM


A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal egy olyan, állatvédelemmel foglalkozó kiadványt állított össze, amely segítséget nyújthat az önkormányzatoknak felelős munkájuk végzésében. A Kutyakötelesség című kötetben a szakemberek a vonatkozó jogszabályi rendelkezéseket foglalták össze. Az anyag szakmai véleménynek minősül, kötelező jogi erővel nem bír. A Kutyakötelesség tudásbázisát az önkormányzatokon kívül hasznosnak találhatják az állatvédő szervezetek, a rendőrség és a szakhatóságok állatvédelemmel foglalkozó munkatársai.