vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Városházi Hírek

Városházi Hírek


A kéménysepréssel kapcsolatos legfontosabb tudnivalók (2019/2020-as év)

Pest megye teljes területén, minden településén a lakossági tulajdonú ingatlanok és a társasházak égéstermék-elvezetőinek rendszeres felülvizsgálatát a katasztrófavédelem kéményseprőipari szervezetének szakemberei végzik el. Tekintettel az elmúlt időszakban a kéményseprés területén végbement változásokra, még sokan nem ismerik pontosan a szabályokat, ezért egy rendszerező közleménnyel segítjük az eligazodást.

ELOLVASOM


Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a Visegrádi Polgármesteri Hivatalban 2019. december 14-én, szombaton 8:00-tól 12:00 óráig ügyeletet tartunk.


SZERKESZTŐSÉGI KÖZLEMÉNY

Tisztelt Olvasók!

A Visegrádi Hírek decemberi lapszámát az újság impresszumában megjelölt ideiglenes szerkesztőbizottság szerkesztette. Az új, állandó szerkesztőbizottság összeállítása folyamatban van.

A jövőben kérjük, hogy írásaikat a visegradihirek@gmail.com címre küldjék!

A szerkesztőség címe: 2025 Visegrád, Fő utca 81. Telefon: +36 26 398 255. A cikkek leadásának határideje változatlan, azaz minden hónap 15-e.


A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Vác Katasztrófavédelmi Kirendeltsége a következő lakossági tájékoztatókat jutatta el hivatalunkhoz: ELOLVASOM


Megjelent az önkormányzat jövő évi "Utcai homlokzat és kerítés felújításra" vonatkozó pályázata. A kiírást megtalálják ITT.


Tüdőszűrés 2019

FELHÍVJUK A LAKOSSÁG FIGYELMÉT, hogy VISEGRÁD VÁROSBAN 2019. december 10-én és 11-én TÜDŐSZŰRÉST TARTUNK!

A vizsgálat ideje
december 10. kedd: 13:00-tól 18:00 óráig
december 11. szerda: 08:00-tól 18:00 óráig

A tüdőszűrés helye
VÁROSHÁZA, Visegrád, Fő utca 81.

A TÜDŐSZŰRÉS A FELNŐTT LAKOSSÁG SZÁMÁRA AJÁNLOTT VIZSGÁLAT!

A szűrővizsgálat 40 év feletti lakosoknak évente egy alkalommal továbbra is ingyenes. A 18-40 év közötti, állandó bejelentett lakcímmel rendelkező visegrádi lakosoknak a vizsgálat díját Visegrád Város Önkormányzata teljes egészében átvállalja. Panasz nélkül is lehet beteg. A vizsgálat alkalmas a TBC illetve sok más tüdőbetegség időben történő felismerésére!

Felhívjuk figyelmüket arra, hogy külön (névre szóló) értesítést nem küldünk!

Kérjük, a vizsgálatra hozza magával személyi igazolványát, TB kártyáját, illetve ha van, az előző évi tüdőszűrő igazolást!


Visegrád Város Önkormányzatának Városi Konyhája állást hirdet ételszállító munkakör betöltésére.

ELOLVASOM


Hatályba lépett az új TKR!

2019. október 16-án lépett hatályba Visegrád Város Önkormányzat településkép védelméről szóló rendelete: TKR

Mellékleteivel és függelékeivel együtt megtalálható Visegrád Város hivatalos honlapján a "Településrendezés" menüpontban.


Magyar László Tornacsarnok – aláírtuk a kivitelezési szerződést!

2019. október 4-én Visegrád Város Önkormányzata képviseletében Félegyházi András polgármester és „A visegrádi Magyar László Tornacsarnok felújítása” tárgyában kiírt közbeszerzési eljárás nyertes kivitelezője, a BAU-VIP Generál Építőipari és Szolgáltató Kft. nevében Vantal István ügyvezető aláírták a tornacsarnok felújítására szóló kivitelezési szerződést. A szerződés értelmében a felújítási munkálatok 2020 márciusában kezdődnek.


Egészségház

Visegrád Város Önkormányzata pályázatot nyújtott be a Magyar Falu Program keretében az „Orvosi rendelő” című alprogramra. Az egészségház épületével kapcsolatos bármilyen jellegű beavatkozás a pályázat eredményének függvényében fog megtörténni. Erről természetesen – az eddigiekhez hasonlóan – tájékoztatjuk majd Önöket.


Ne dőljön be a csalóknak! A Pest Megyei Rendőr-Főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya tájékoztatója INNEN letölthető.


Intézze ügyeit elektronikusan!

Az e-Papír egy ingyenes, hitelesített üzenetküldő alkalmazás, amely internetkapcsolaton keresztül, elektronikus úton összeköti az Ügyfélkapuval rendelkező ügyfeleket a szolgáltatáshoz csatlakozott intézményekkel, melyek között Visegrád Város Önkormányzata is megtalálható.

Ügyintézés megkezdéséhez kattintson az alábbi linkre!

e•papír

Az Önkormányzati Hivatali Portál az önkormányzati ASP rendszerben az elektronikus önkormányzati ügyintézés helyszíne. A Portál az önkormányzati ASP rendszert igénybe vevő önkormányzatok természetes és jogi személy ügyfelei számára egyaránt lehetőséget biztosít a szakrendszeri alkalmazásokhoz kialakított, elektronikusan elérhető szolgáltatások igénybe vételére.

A Portál az alábbi linkre kattintva érhető el.

ELÜGY - ASP Portál


Házhoz menő szelektív hulladékgyűjtés 2019

A szolgáltatótól kapott 2019-es ütemterv letölthető: INNEN


Vegye át házszámtábláját!

Az elmúlt évben lezajlott lakcímrendezést követően elkészült új házszámtáblákat az önkormányzat továbbra is térítésmentesen biztosítja minden lakos számára. Átvételi lehetőség a hivatal nyitva tartási idejében a Fő utca 81. szám alatt. A következő felsorolásból láthatja, hogy készült-e már az Ön számára házszámtábla:

Mátyás király utca, Patak zug, Sziget utca, Szőlőskert utca, Újkert utca, Vár szer, Sirály utca, Schulek utca, Salamontorony utca, Gizella út, Duna-parti út, Malom köz, Török utca, Pázmány Péter utca, Temetősor utca, Szentgyörgypuszta út, Dobos utca, Rigó köz, Esztergomi út, Kálvária utca, Királykunyhó völgy, Lepence völgy, Nyírfa utca, Patak sétány, Jurta szállás, Mócsai tanya, Sibrik dűlő, Bányatelep utca, Kőbánya utca, Malomhegy utca, Rigó utca, Újkert köz, Rév utca, Duna utca, Feketehegy utca, Zách Klára utca, Mátyás köz, Panoráma út, Nagyvillám lejtő, Nagy Lajos utca.


Csatorna üzemzavar!

A szennyvízelvezető és tisztító rendszerek üzemeltetése során számos külső behatás éri a rendszer különböző elemeit, melyek hibák kialakulásához, üzemzavarhoz, és esetenként szennyvíz kilépéshez vezetnek. A DMRV Zrt. témával kapcsolatos tájékoztatóját ITT olvashatják.


Tájékoztató a helyi zaj- és rezgésvédelmi szabályzatról, valamint az égetés szabályairól: LETÖLTÖM


Üzletek, intézmények, vállalkozások, szálláshelyek kommunális hulladékának elszállításáról

Olvassa el tájékoztatónkat ITT!


Új, elektronikus ügyintézési lehetőségek érhetők el ügyfeleink számára.

http://www.visegrad.hu/nyomtatvanyok


Tájékoztató a központi címregiszter létrehozásával kapcsolatosan a lakosságot érintő változásokról: tájékoztató


Tájékoztató hagyatéki eljárásról: Tovább olvasom


Tájékoztató az önkormányzati rendeletek hozzáférhetőségéről:  Tovább olvasom