vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az Atlantis-Visegrád Club Kft. közleménye

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

III. Visegrád Fellegvár Csúcstámadás


2019. október 27-én vasárnap
harmadik alkalommal rendezi meg a Mozdulj Rendes Alapítvány a Dunakanyarban a Visegrád Fellegvár Csúcstámadást.

Ez az egyik legszebb és legnehezebb hazai futóverseny. Ilyen befutóban és panorámában még biztos nem volt részetek! Szintemelkedés az van, de a meseszép útvonal és a célban fogadó panoráma, illetve befutóérem garantáltan mosolyt csal az arcotokra. Az eseményünkön szintidő nincs így mindenki a kondíciójához mérten futva, sétálva, túrázva tudja teljesíteni a távot. Mindenkit nagy szeretettel várunk. Ez az esemény óriási élmény lesz a család minden tagjának. Mint már sokan tudjátok az Alapítványunk mottója „együtt-közösen, segítve egymáson” rendezvényeinkre is átragad a felhőtlen jó hangulat.

Rendezvény adatai
Időpont: 2019. október 27. vasárnap
Rajt: Visegrád- "Nagy Parkoló" (11:00 - 1 km /gyermek futás/, 12:00 - 5 km Visegrád Fellegvár Csúcstámadás, 13:00 - 10 km műemlék-futás és Visegrád Felegvár Csúcstámadás, 15:45 - eredményhirdetés)
Cél: Visegrád- Fellegvár
Szintemelkedés: 250 méter
Táv: 5,5 km

A visegrádi iskolák tanulói idén is ingyenesen vehetnek részt a Visegrád Fellegvár Csúcstámadás elnevezésű rendezvényen, nekik egy 1 km-es gyerek távot kell teljesíteniük. Visegrád lakosai kedvezményes nevezési díjjal (2.500 Ft) vehetnek részt a versenyen, ugyanakkor a regisztráció számukra is kötelező. A nevezési lapot ki kell tölteni, a nevezési díj utalásakor (bankszámlaszám: 10403648-50526783-67781014) a közlemény rovatba azt kell beírni, hogy visegrádi lakos vagyok.

A nevezési lap letölthető: INNEN

További részletek a rendezvényről ITT érhetők el.

Rendes Csaba, alapító
Mozdulj Rendes Alapítvány

szerző: Önkormányzat 2019. október 27. 00:00 „ hozzászólás ” : 0