vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


KÖZLEMÉNY - besurranásos bűncselekmények

Az elmúlt időszakban több visegrádi otthonba is besurranó tolvaj próbált meg bejutni. Sajnos volt, ahol sikerrel járt. Ez mindannyiunk számára nyugtalanító, hiszen Visegrádon egyáltalán nem jellemzőek az ilyen jellegű bűncselekmények.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

Jegyzői tájékoztató


Tisztelt Ügyfeleink!

2020. május 18-án lép hatályba a veszélyhelyzet alatti engedélykötelezettségről, valamint az ellenőrzött bejelentésről szóló 191/2020. (V. 8.) Korm. rendelet, mely változásokat hoz a jegyző egyes államigazgatási hatáskörben hozott döntéseire vonatkozó eljárásrendben, illetve új eljárástípust, az ún. ellenőrzött bejelentést alakít ki.

Az új szabályozás azon kérelemre induló, engedély kiadására irányuló eljárásokra terjed ki, melyekben a jegyző államigazgatási hatáskörben jár el. A kormányrendelet 3. § (1) bekezdése alapján a hatóság (értve ez alatt a települési önkormányzat jegyzőjét is) a bejelentés fogadására köteles egy kizárólag erre a célra szolgáló e-mail címet biztosítani, amely a beérkező bejelentésről az ügyfél részére automatikus elektronikus visszaigazolást küld, az e célra létrehozott e-mail címet a települési önkormányzat hivatalos honlapján közzé kell tenni.

Ezen kötelezettségünknek eleget téve a bejelentésüket az alábbi e-mail címen tehetik meg: bejelentes@visegrad.hu

A teljes jegyzői tájékoztató ITT olvasható: 

szerző: Önkormányzat 2020. május 26. 00:00 „ hozzászólás ” : 0