vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Nem vagy az unokám, nem versz át!

A rendőrség tanácsai arra az esetre, ha valakitől unokája, hozzátartozója nevében telefonon kérnek sürgősen nagyobb összeget. ELOLVASOM

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Utazási irodák, idegenvezetés

JEKA Hungária Utazási Iroda

2025 Visegrád, Fő u. 30.;  Tel.: 26/397-252; E-mail: iroda@jeka.hu; web: www.jeka.hu -  A JEKA brüsszeli központú nemzetközi nonprofit szervezet, mely több mint 50 éve foglalkozik diákcsoportok utaztatásával, csoportok részére szállás biztosításával. Magyarországon 2002 januárjában nyitottuk meg utazási irodánkat. Szállásokat kínálunk – kizárólag csoportok részére - Magyarországon a Dunakanyarban ill. külföldön, 12 szebbnél szebb helyszínen.

Minden csoportot külön JEKA házban helyezünk el. A csoport létszámától függetlenül a ház csak az Önök rendelkezésére áll. A házakban a hálószobák és fürdőszobák mellett felszerelt konyha és étkező található. A Dunakanyarban a házak önellátásra alkalmasak, de ellátás is igényelhető. Külföldön az ellátást is tartalmazza az ár. 
A csoportvezetők számára ingyenes helyeket biztosítunk!
Utazási irodaként a szállás biztosítása mellett természetesen szívesen segítünk a csoport programjának összeállításában ill. az utazás megszervezésében is. 

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!