vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Társasházi sormunkatervek újraindulása

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Gazdasági Ellátó Központ tájékoztatása szerint a katasztrófavédelem kéményseprőipari szerve az érvényben lévő járványügyi készültségben előírtak betartása mellett 2020. július 1-től teljes ellátási területén újrakezdi tevékenységét, illetve átdolgozott ütemterv szerint folytatja a társasházi sormunkát a megye minden településén, ahol azt március 17-ig nem fejezte be.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Utazási irodák, idegenvezetés

JEKA Hungária Utazási Iroda

2025 Visegrád, Fő u. 30.;  Tel.: 26/397-252; E-mail: iroda@jeka.hu; web: www.jeka.hu -  A JEKA brüsszeli központú nemzetközi nonprofit szervezet, mely több mint 50 éve foglalkozik diákcsoportok utaztatásával, csoportok részére szállás biztosításával. Magyarországon 2002 januárjában nyitottuk meg utazási irodánkat. Szállásokat kínálunk – kizárólag csoportok részére - Magyarországon a Dunakanyarban ill. külföldön, 12 szebbnél szebb helyszínen.

Minden csoportot külön JEKA házban helyezünk el. A csoport létszámától függetlenül a ház csak az Önök rendelkezésére áll. A házakban a hálószobák és fürdőszobák mellett felszerelt konyha és étkező található. A Dunakanyarban a házak önellátásra alkalmasak, de ellátás is igényelhető. Külföldön az ellátást is tartalmazza az ár. 
A csoportvezetők számára ingyenes helyeket biztosítunk!
Utazási irodaként a szállás biztosítása mellett természetesen szívesen segítünk a csoport programjának összeállításában ill. az utazás megszervezésében is. 

Szeretettel várjuk jelentkezésüket!