vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


A VÁROSGAZDÁLKODÁSI CSOPORT FELHÍVÁSA

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Kemping

Jurta Kemping – Visegrád, Mogyoró-hegy

Jurta Kemping – Visegrád, Mogyoró-hegy

Kedves Látogatóink! Kempingünk 2015. május 1-től felújított fogadóházzal és büfével várja vendégeit! A Dunakanyar egyik legszebb természeti környezetében, Pest megyében a Pilisi Parkerdő Zrt. Visegrádi Erdészetének gondozásában található a Jurta Kemping.

A Mogyoró-hegyi tábori faházak szomszédságában található kemping idén is nagy szeretettel várja az aktív pihenésre és kikapcsolódásra vágyókat május 1-től szeptember 30-ig.

A kemping elhelyezkedése nemcsak idegenforgalmi, hanem festői jelentőségű természeti környezettel bír. Budapesttől mintegy 40 kilométerre található. Szentendre és Esztergom felől a 11-es számú főközlekedési útról közelíthető meg.

A kemping adottságait nézve remek lehetőséget kínál a sátorozók, kempingezők, osztálykirándulások táborozásaira, családok, csoportok szórakozására.

Az ide látogató Vendégeink számtalan lehetőségek közül választhatnak a hasznos időtöltés céljából. A Duna közelsége, valamint a csodaszép történelmi városok, települések nevezetességei élményekben gazdag, hasznos programokat biztosítanak.

A kempingben megszállni vágyó vendégeket, kedvenceiket, háziállataikat is magukkal hozva szeretettel várjuk és fogadjuk.

Bejelentkezés, információ:
Kozsa Csaba
Mobil: +36 20 399 7002
Email: emh1988@gmail.com
Recepció a büfében található!

Jelentkezés, foglalás a honlapunkon lévő regisztrációs lap kitöltésével:
http://www.mogyorohegy-erdeiiskola.hu/jurta-kemping