vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Forgalmi rend változás

A Széchenyi utcában (a híd és környezete) ivóvíz gerincvezeték rekonstrukciós munkálatok zajlanak. Ennek idejére (a kivitelező tájékoztatása szerint, várhatóan 1 hét) a kivitelezést végző cég munkatársai lezárták az érintett szakaszt, amit zsákutca táblák kihelyezésével jeleznek a gépjárművel közlekedők részére.

Megértésüket köszönjük!


Szünetel a háziorvosi rendelés

Értesítem Kedves Betegeimet, hogy 2019. november 14-én csütörtökön az egészségügyi szűrések miatt a háziorvosi rendelés elmarad.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Programok

Kiállítások

Visegrádon két intézmény falai között tekinthetnek meg évről évre új kiállításokat. A Mátyás Király Művelődési Ház művészeti kiállításokat rendez Széchenyi utcai épületében, a Mátyás Király Múzeum pedig történeti kiállításokra várja az érdeklődőket.

Művészeti Kiállítások

A Mátyás Király Művelődési Ház évente több kiállítást rendez visegrádi vagy a városhoz kötődő művészek alkotásaiból. A Ház adott otthont a "Visegrád anno" címen meghirdetett helytörténeti kiállítássorozatnak is.

Mátyás Király Művelődési Ház
2025 Visegrád, Széchenyi utca 11.
telefon: +36 26 / 398 128

Történeti kiállítások

A Mátyás Király Múzeum kiállításai a Királyi Palota termeiben, a Salamon-torony emeletein, valamint a Főesperesi templom védőtetővel fedett épületében tekinthetőek meg. A kiállítások Visegrád és a műemlékek történetét, a reneszánsz művészet kezdeteit, valamint a középkori palota életét mutatják be olyan enteriőrökön keresztül, mint a Hercegi lakosztály berendezett termei, vagy a mindennel felszerelt középkori konyha.

Mátyás Király Múzeum
2025 Visegrád, Fő utca 23.
telefon:+36 26 / 597 010

www.visegradmuzeum.hu