vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Vasúthasználati szokásokat felmérő kérdőív

A Budapest Fejlesztési Központ (BFK) irányításával készül a Budapesti Agglomerációs Vasúti Stratégia, amelynek legfontosabb célja a vasút versenyképességének és kapacitásának növelése az agglomerációs közlekedésben.

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Hírek, programok

KOCSMA KVíZ


A Mátyás Király Művelődési Ház Kocsma kvíz versenyt szervez, melyre 4-6 fős csapatok jelentkezését várjuk! Egy-egy csapatot alkothat egy család, baráti kör, de akár munkahelyi közösség is. A verseny megrendezéséhez legalább 7 csapat nevezése szükséges.

Februártól májusig 7 fordulót rendezünk. Minden forduló győztes csapata a napi nyereményen túl plusz pontot kap, és így jobb eséllyel indul az összetett győzelemért, és a különdíjért. Egy-egy fordulóban nem kötelező csapat minden tagjának részt venni, sőt az egész csapat is kihagyhat akár egy fordulót is, de így sokkal kisebb esélye lesz a végső győzelem megszerzésére.

Minden egyes forduló két részből áll, egy általános műveltségi kérdéssorból, és egy tematikus sorozatból. Egy-egy forduló kb. 1,5-2 órát vesz igénybe.

A nevezés díjtalan! Nevezni a mikesytamas@gmail.com e-mail címen lehet 2020. január 20-ig. A versenyt keddi napokon kívánjuk megrendezni, kellő számú jelentkezés esetén a tervezett kezdő nap: 2020. február 4.

Előre is jó szórakozást és kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!

Várjuk a csapatok jelentkezését!

Mikesy Tamás

szerző: Önkormányzat 2020. január 10. 00:00 „ hozzászólás ” : 0