vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az Atlantis-Visegrád Club Kft. közleménye

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Közbiztonság

Az elmúlt időszakban sajnálatos módon megnövekedett a Visegrád közbiztonságának romlásáról szóló lakossági bejelentések száma. Történt városunkban rongálás, több nagy értékben elkövetett lopás és garázdaság is. Sokan nem érzik magukat biztonságban közvetlen lakókörnyezetükben.

A Polgármesteri Hivatalba beérkezett panaszok alapján Visegrád közbiztonságának javítása érdekében azonnal felvettük a kapcsolatot az illetékes rendőri szervekkel. Velük együtt a hivatal vezetése és az önkormányzat is minden szükséges lépést megtesz majd, hogy városunk a jövőben is biztonságos hely legyen valamennyi lakója és látogatója számára; ennek érdekében minden, a jogszabályok által számunkra biztosított lehetőséget igénybe fogunk venni. Tisztában vagyunk azzal, hogy vannak, akik félnek bejelentést tenni és vannak, akik úgy gondolják, hogy felesleges, mert „úgysem történik semmi”. Hivatalos intézkedést azonban csak hivatalos bejelentés alapján tudunk tenni. Ezért kérünk mindenkit, aki közösségellenes, vagy törvénybe ütköző magatartást tapasztal, jelentse be a jegyzőnél annak érdekében, hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot a hivatalos szervekkel, illetve saját hatáskörünkben meg tudjuk tenni a szükséges intézkedéseket!
Reméljük, hogy jelen sorok eljutnak azokhoz is, akik kárt okoztak közösségünknek. Őket arra kérjük, tartsák tiszteletben Visegrád nevét és az itt élők nyugalmát!
Visegrád Város Polgármesteri Hivatala