vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


TOBORZÓ

Jelen járványügyi helyzetben hatványozottan fontossá vált a település és a lakosság védelme. Ezért a Visegrád Települési Polgárőr Egyesület várja mindazon elhivatott visegrádiak jelentkezését, akik szívesen csatlakoznának a polgárőrséghez és vállalnák a tagságot hosszú távon is!

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Közlekedési információk – 2013. június 5. 11:30

Tájékoztatásul közöljük a Volánbusz Zrt. 10:39-kor érkezett levelét, valamint a Magyar Közút információit: „A Duna áradása miatt a folyó mindkét partján, több főútvonalon is várhatóan ellehetetlenül az autóbusz-közlekedés, emiatt járataink megváltozott útvonalon szállítják az utasokat. Fődiszpécsereink, forgalmi szolgálatunk folyamatosan nyomon követi az árvízi híreket, melynek megfelelően alakítjuk közlekedési rendünket. Az aktuális információk elérhetőek honlapunkon, az alábbi linken:

http://www.volanbusz.hu/akcio.php?id=1329 ” A Magyar Közút honlapján 10 órakor megjelent tájékoztatás szerint Esztergom Búbánat völgynél, Visegrád-Gizella telepnél, valamint Tahi és Leányfalu között félpályás útlezárás van érvényben. A folyamatosan frissülő hírek az alábbi linken nyomon követhetők: http://internet.kozut.hu/utinform/Lists/hirek/GuestForm.aspx?ID=8860.  A Visegrádra vonatkozó forgalomkorlátozás jelen pillanatban a tegnap este kiadott, a honlapon is olvasható tájékoztatónak megfelelően érvényes.