vakbarát verzió

AKADÁLYMENTES

Ügyintéző

Nyomtatványok, helyi adó rendeletek, a számlaszámok itt érhetők el:
letölthető nyomtatványok, elektronikus ügyintézés .

Városházi hírek


Az Atlantis-Visegrád Club Kft. közleménye

tovább

Hírlevél

Galéria

Képeslapküldő

Képeslap küldő
 
 

Krónika

Közlemény - 2013. június 10. 22:20

A Vízügyi Főigazgatóság honlapján megjelent mérési eredmények szerint a Duna rekord szintet jelentő 751 centiméteres vízállásához képest a ma 22 órai mérés 31 centiméteres apadást mutatott, amely vízszint még mindig a 2006-os rekord fölötti, ezért a kiemelt készültséget a következő napokban is fönntartjuk.
Az apadás üteméhez igazítottan a visegrádi védelmi szakaszról folyamatosan és tervezetten kivonjuk a hivatásos és a professzionális katasztrófavédelmi erőket. Kérjük ezért – a még mindig fennálló veszélyhelyzet miatt – a visegrádi polgárokat, hogy a személyes készenlétüket még mindig tartsák fent.
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az apadás következtében holnap – 2013. június 11-én – 20 órától a 11-es főút szentgyörgypusztai szakaszán az útzárat feloldjuk.
A vízszint várható csökkenése 2013. június 12-án (szerdán) napközben teszi lehetővé a 11-es főút gizellatelepi útszakaszára vonatkozóan elrendelt útzár feloldását.
A fentiektől függetlenül Visegrád – Budapest, illetve Esztergom felőli – főúti megközelíthetőségéről a következő napokban is tájékoztatás adunk.
Kérjük a Tisztelt Lakosságot, hogy a védvonal mentén autóval továbbra sem lehet közlekedni; a gátakra felmászni, azokon sétálni változatlanul SZIGORÚAN TILOS!
Ismételtem felkérünk mindenkit, hogy mivel csatornavíz kerülhetett a Dunába, ezért gondosan tartsa be az alapvető higiénés szabályokat! Dr. Kucsera Tamás Gergely alpolgármester